Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam!
Nazywam się Dawid, mam 20 lat i chciałbym wam wytłumaczyć jak możemy zarobić za pomocą aplikacji Revolut.

1. Kilka słów ode mnie.
    - Zastanawiałem się czy zarabianie w internecie w ogóle jest możliwe a jeśli tak to jak i czy jest to opłacalne oraz bezpieczne.
    Ta aplikacja a dokładniej promocja okazała się strzałem w dziesiątke. Całość zajęła mi 20 minut roboty łącznie ze zrobieniem także konta mojemu bratu z mojego linku polecającego na czym zyskałem 240 zł, brat pracuje i nie bawi się w takie rzeczy więc po prostu dał mi zarobić.

2. Gdzie znalazłem aplikacje i dlaczego się nie obawiam?
    - Aplikacje znalazłem na grupie prywatnej Youtubera SashaTheOwner i jeśli go znacie powinniście sami wiedzieć, że nie jest to żaden SCAM czy tym podobne.  Link do grupy zamieszczam tutaj:(https://www.facebook.com/groups/CRYPTOSASHA/) a link do kanału Sashy tutaj:(https://www.youtube.com/channel/UC83k7LzGTlRK4ek6BMZBa-w). Jeśli macie wątpliwości sami sprawdźcie.
    Pozatym aplikacji używa już ponad 450 tyś osób a ocenę aplikacji sami sprawdźcie w sklepie google.

3. Na czym polega zarabianie.
    - Całość dzieli się na dwa punkty. 
    a) Za założenie darmowego konta i zamówienie darmowej karty płatniczej a dokładnie jej aktywacje poprzez zapłatę nią dostaniecie 80zł.
    b) Za każdą rejestracje z waszego linku osoby trzeciej także otrzymacie 80zł.

4. Dowody, że wszystko działa i przebiegło pomyślnie.
    - https://imgur.com/rJMmp9b

Spoiler

rJMmp9b.jpg

- https://imgur.com/Ec20KB0

Spoiler

Ec20KB0.png

5. Instrukcja.

!). Link: https://revolut.com/referral/dawidnief!G10D14

1). Wejdź w link i załóż konto przez numer telefonu. 
    2). Zweryfikuj numer telefonu poprzez kod sms, który otrzymasz.
    3). Powinno Cie przekierować do sklepu play i do opcji pobrania Revoluta, pobierz aplikacje.
    4). Działaj według zaleceń, podaj prawdziwe dane.
    5). Zasil swoje konto kwota 20 złotych, nie musisz robić przelewu. Wystarczy, że podasz numer karty, kod cvv i datę jej ważności.
        !). Spokojnie, 20 złotych zostanie na twoje wydatki 
    6). Następnie w panelu aplikacji powinna wyświetlić Ci się opcja o zweryfikowaniu tożsamości, pamiętaj, zdjęcia muszą być wyraźne oraz widoczne dokładnie.
    7). Po weryfikacji powinna wyświetlić się opcja zamówienia karty. Tak więc wybieramy kartę Fizyczna i zamawiamy.
    8). Oczywiście tak jak pisałem wcześniej, działamy na darmowych produktach, dlatego zamawiamy kartę Standardowa za 0 zl.
    9). Wybieramy opcję dostawy standardowej.
    10). Gdy karta dotrze, wystarczy zapłacić nią w dowolnym sklepie w sposób normalny nie zbliżeniowy i otrzymacie 80 zł.
        !). Po całym zabiegu należy zmienić Kraj i Adres zamieszkania na dowolny adres Szwecji. Wtedy zamiast 25 zł dostajemy 200 KR, które z automatu zamieniamy na 80 zł.
    Teraz możecie udostępniać swój link polecający, zachęcać znajomych bądź rodzine i za każde udane polecenie zarabiać po 80zł.

Edytowane przez IceBoundLemon
  • 5 tygodni później...
Napisano

tematzamkniety.png

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie