Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Napisano

Sieć Serwerów CS:GO i CS 1.6 Valkiria.com.pl chce wam zaprezentować serwer mirage cs go.

Włączyliśmy na nim tryb only mirage.

Serwer posiada skiny cs go które możecie założyć na czas rozgrywki i cieszyć się nimi za darmo. Gwarantujemy masę zabawy i niskie pingi.

6VAoYOh.png

b_350_20_F8F8F8_FFFFFF_000000_FFFFFF.png

[PL] ★Valkiria.com.pl ★ Only Mirage • [skiny/Kosy/Rekawiczki/LVL]

IP serwera CS GO: 145.239.236.12:28005

Typ serwera: Only Mirage

Secure: SourceBans + Administracja

Serdecznie zapraszamy też na nasze forum Valkiria.com.pl. Znajdziesz u nas zawsze pozytywnie nastawionych graczy i mnóstwo zabawy. W dziale z poradnikami dowiesz się jaki Komputer do CS:GO kupić. W dziale z downloadem muzycznym znajdziesz masę dobrej muzyki niezależnie od tego czy jest to pop, rock, czy rap. Jeśli znudzi Ci się gra zajrzyj do działu z serialami online. Obejrzysz u nas: Gra o Tron online, Wikingowie online czy The Walking Dead online. Zobacz też jakie konkursy trwają obecnie na naszych serwerach. W łatwy sposób można u nas wygrać klucze do skrzynek CS:GO. Mam nadzieje, że widzimy się na forum.

Pozdrawiamy!

Załoga Valkiria.com.pl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zapoznałem się z regulaminem oraz go zatwierdzam. Na czarnej liście nie znajduje się strona / serwer który reklamuje.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano

tematzamkniety.png

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie