Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

dnia 21.10.2019r dostałem niewinnego bana od Admina Classy za niby wh co nie jest prawdą.  Na serwerze bywam często i mając tam chyba top 10 nie odpalał bym żadnych wspomagaczy, których nawet nie mam 

pozdrawiam Furman     

ps. POZDRO CLASSY

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=13785&download=auto0-20191021-150010-501545622-awp_kox-____ONLY_AWP__CSowicze.pl___ws__knife__gloves____-1516.zip   

15:00 15:16 7.93 MB
Edytowane przez Furman
  • Legenda Sieci
Napisano

Tutaj znajdują się demka: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=13785&time=1571608800 proszę załączyć demko

@ ClassyCS:GO rozpiska demka, jeśli wstawi.

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

Napisano

Ostatnie demko jest z mapy awp_nuke, jednak, to nie jest ta mapa na której gracz został zbanowany. Nie wiem gdzie się zapodziało demko z osobą zbanowaną.

@ Furman podaj Steam_ID i zostaniesz odbanowany, ponieważ nie ma demka na Live Server... i następnym razem dostosuj się do wzoru jaki panuje w tym dziale.

• Legenda Sieci
Napisano

brakub.png.1565b274643acb5657d8a9cdd8185ecb.png

6:00 - 6:25 najpierw wcelowany idealnie w model, który jest za skrzynką i filarem, a potem jakieś śmieszne drgania myszką i idealne celowanie w model po wyjściu

7:23-7:25 gość za filarem nie widoczny na kucaku, a Ty już wiesz że on tam jest i czekasz aż tylko się podniesie 

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie