Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znalezione obrazy dla zapytania oprawa legia najlepsza

1. Mariusz Piekarski w programie Sekcja Piłkarska zdradził, iż Stanisław Czerczesow był zainteresowany objęciem posady selekcjonera reprezentacji Polski. Szkoda, że nic z tego nie wyszło.

2. Z informacji Krzysztofa Kiewicza wynika, iż Jakub Błaszczykowski z tajemniczym inwestorem mogą przejąć Wisłę Kraków i spłacić zadłużenie ekstraklasowego klubu.

Chcecie przetestować przed zakupem sprzęt piłkarski w specjalnej klatce do gry? Odwiedźcie dwupoziomowy sklep stacjonarny Zgoda FC w samym centrum Warszawy! Dajcie się porwać piłkarskim emocjom w kąciku dla fanów wirtualnej rzeczywistości!

3. Piotr Wołosik donosi o kontuzji mięśnia Jacka Góralskiego. Pomocnik Ludogorca do gry ma wrócić za około dwa tygodnie.

4. Robert Lewandowski strzelił dwie bramki w wygranym 3:2 starciu Bayernu Monachium z Olympiakosem w Lidze Mistrzów.

5. Dublet Lewandowskiego pozwolił mu awansować na piąte miejsce w klasyfikacji wszechczasów strzelców Ligi Mistrzów. Polski napastnik ma na koncie już 58 bramek i wyprzedził Ruuda van Nistelrooy’a.

6. Według Tomasza Włodarczyka Napoli jeszcze nie doszło do porozumienia z Arkadiuszem Milikiem w sprawie przedłużenia kontraktu polskiego napastnika.

7. Patryk Klimala (Jagiellonia Biaw.łystok). został wybrany najlepszym zawodnikiem minionej kolejki Ekstraklasy.

8. Bogusław Leśnodorski w rozmowie z Marcinem Torzem zdradził, iż nie zamierza obecnie przejmować jakiegokolwiek klubu, a w szczególności Śląska Wrocła

9. Jak podaje Piotr Janas Israel Puerto (Śląsk Wrocław) ma podkręcony staw skokowy i nie wiadomo czy wykuruje się do starcia z Arką Gdynia.

10. Ludovic Obraniak w rozmowie z L’Equipe zdradził, iż zamierza wystartować w wyborach samorządowych w Lille. Były reprezentant Polski zamierza gługofalowo zaangażować się w politykę.

11. Zbigniew Boniek przestał pełnić funkcję członka Międzynarodowej Rady Piłkarskiej IFAB (International Football Association Board).

12. Arkadiusz Piech (ostatnio Śląsk Wrocław) podpisał kontrakt do końca sezonu z Odrą Opole.

Znalezione obrazy dla zapytania bukmacher

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

Napisano (edytowane)

Wiele informacji, o których nie miałem pojęcia. Widać wiele pracy w to wlozyleś.

Łapka w górę leci dla Ciebie. 

Edytowane przez Szycha.*
  • Legenda Sieci
Napisano

Brawo, plusik za chęci i pracę! +

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie