Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

? W prasie ponownie pojawił się temat przenosin Garetha Bale’a do Chin. Według hiszpańskich gazet, Shanghai Shenhua skontaktował się z agentami Walijczyka w sprawie styczniowego transferu.

? Jak informuje ’El Confidencial’ Sevilla zdecydowała się na zwiększenie klauzuli odstępnego Lucasa Ocamposa do 70 mln €. Ocampos przyszedł z Marsylii za 15 mln € a jego wartość w ostatnich tygodniach trzykrotnie wzrosła.

? Dziennikarze ’Le Parisien’ dotarli do informacji, że PSG jest zainteresowane obrońcą Juventusu Mattią De Sciglio. Władze klubu z Paryża chcą spotkać się z przedstawicielami mistrza Włoch, by przedyskutować szczegóły i złożyć stosowną ofertę, tak aby do transakcji doszło już s styczniu.

? Napoli i Manchester United monitorują sytuacje Erlinga Haalanda. Piłkarz RB Salzburg rozgrywa świetny sezon jak do tej pory o czym świadczy 21 zdobytych bramek w 14 spotkaniach, w tym 6 goli w rozgrywkach Ligi Mistrzów. Źródła zbliżone do 19-latka mówią o jego pragnieniu przejścia do klubu z Old Trafford.

??????? Dwa londyńskie kluby są zainteresowane Joe Gomezem. Piłkarz Liverpoolu jest aktualnie częściej na ławce niż na boisku, jednak kontuzja Matipa powoduje, że Klopp nie będzie nawet myślał o sprzedaży Anglika. Na pewno nie w zimowym oknie. Arsenal i Tottenham muszą zatem poczekać z ofertą do lata.

Jak donosi L’Equipe, obrońca Strasbourga Mohamed Simakan pojawił się na radarze dwóch klubów: Valencii i Romy. Simakan może grać na środku obrony, jej boku a także w pomocy.

Szykują się Derby Mediolanu o Ivana Rakitića. Według ’La Gazzetta dello Sport’ Inter i Milan stoczą bój o podpis pomocnika Barcelony. Jeszcze nie wiadomo czy do transferu dojdzie w styczniu czy latem 2020 roku. Pewnym natomiast jest, że Chorwat chce opuścić Camp Nou.

? „Hola Espana, guess what? I am coming back" czyli "Cześć Hiszpanio, zgadnij co? Wracam" - taką oto krótką wiadomość zamieścił na swoim profilu Zlatan Ibrahimović. Czy to zapowiedź transferu? Przekonamy się niebawem.

? Angielska prasa informuje, że Pep Guardiola znalazł następcę Leroya Sane. Według dziennikarzy z Wysp, Manchester City szykuje się do zakupu Mikela Oyarzabala z Realu Sociedad. 22-latek ma w kontrakcie klauzulę odejścia w wysokości 75 mln €

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

Gość Mrs.Fuksiara
Napisano

Idealnie, super informacje krótkie, treściwe, kolorystyka jak zawsze na +. Masz swój własny styl! <3 

• Zasłużony
Napisano (edytowane)

Nie podoba mi się taka seria. Nic ciekawego z niej nie wiem i zmusza mnie tylko do samodzielnego szukania informacji w iternecie. A to przecież opisujący powinien podawać szczegóły by zachęcić czytelnika do lektury, a tutaj zachęca się by iść na inne strony.

Edytowane przez drenn
Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Napisano
Godzinę temu, drenn napisał:

Nie podoba mi się taka seria. Nic ciekawego z niej nie wiem i zmusza mnie tylko do samodzielnego szukania informacji w iternecie. A to przecież opisujący powinien podawać szczegóły by zachęcić czytelnika do lektury, a tutaj zachęca się by iść na inne strony.

Dzięki za uwagi i rady. Dopiero zaczynam i jak najbardziej mi się one przydadzą :) 

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

Napisano

Mi się podoba, jeśli ktoś chce więcej informacji to zawsze może poszukać samemu, będzie wtedy bardziej odczytany, a w dodatku może trafić na jakieś inne ciekawe wiadomości z innej "beczki". 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie