Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

No niestety czas się żegnać... Nastąpiły takie sytuacje gdzie człowieka oddala od sieci :/ Już nie będę pisał.. Kto, co i jak.. Po prostu wiem.  mam jeszcze dużo pracy przed sobą może i wyjazd za granicę będzie.. Się zobaczy w swoim czasie. 

@ Mrs.Fuksiaradziękuje za to, że trzymałaś się za mnie i za humor na hawajach :D haha

@ Mr.DeLeDzięki za wsparcie oraz pomoc ;) Czasem wbije pogadać z tobą jak się znajdzie czas

@ RumcajsJumperdzięki wariacie za karaoke :D Jesteś dobrym właścicielem oraz człowiekiem ;)

@ PindoleQMam nadzieję, że zmieniłeś opcje z browarem alkusie ty mój :D Pozdrawiam cię mordeczko !

@ HenioovskyDziękuje za danie mi szansy. Mogłem się bardziej wysilić co do czasu na forum. ;)

@ Mrs.JessaTobie słoneczko dziękuje za szczerość, uczciwość i że jesteś mega kobieta co czasami nie ma Humoru (Dość często)  :D Świry.. Dziękuje ;)

@ OpoReKAlKoHoLiKMorda :D Twoje treningówki robię codziennie :D Twerk idzie w górę haha

@ Pietrek90Może ci się uda w końcu wyrwać kogoś na tej sieci,. życzę powodzenia Alvaro

@ Wredna.nie lam tyle w cs'a bo ci się monitor spali haha :D

@ MentekCzołem alkoholiku i uważaj na siebie mordeczko ;P

@ Cz@r3kMisterMordoooo, jaka to melodia, to już masz wygrane na pewno :D haha

@ RamboooTyyyy rudzielcu :D Mam nadzieję, że koleżanka Martyny nauczy cię rombać te drzewo, hahahah ;/:D

@ LolciaA my jesteśmy w kontakcie pysia :*<3

@ younG_liczi.czary mary i jesteś :D haha. 

Wszyscy jesteście dla mnie jak rodzina :) Kocham was :D <3 

Jeszcze raz dziękuje wszystkim za danie mi szansy i Humor na sieci :D Na prawdę było prze zabawnie, ale czasem wiadomo i tak nie było :/ Super było was poznać wszystkich.. Sobie wszystko przypomnieć co było kiedyś za dawnych lat ;) Sieć trzyma na prawdę dobry poziom i ludzi. Czas niestety nie pozwala na dużą aktywność na forum, więc będę rzadko odwiedzać was, ale będę :D Pozdrawiam całą rodzinkę CsOwicz'ów ! ;)

Pozdrawiam ! 

Edytowane przez Seboll
Napisano

Bajo bajo :P

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie