Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój Nick: FajtereK
Daj nam się poznać [min. 5 zdań złożonych]: Mam na imię Mariusz, mam 18 lat i mieszkam w Krakowie. Interesuje się sportem, cały czas życie prowadzę na sportowo. Aktualnie zamierzam kupić ścigacza, i zdać prawko na kategorię A2 (oby się udało). Jestem tutaj przyjacielem dosyć mocno na forum i dużo osób mnie zna bądź kojarzy. Zawsze mam dobry humor, jestem bezkonfliktowy i lubię porozmawiać z innymi. W przyszłości zamierzam zrobić kurs na trenera personalnego oraz instruktora sportów walk. Aktualnie czekam na telefon od parku GOjump aby pełnić funkcję trenera, zobaczymy co z tego wyniknie.
Jak się o nas dowiedziałeś: Oj żebym to pamiętał
Co byś wprowadził w życie serwera?: Na pewno jakieś konkursy, gdzie lubię sam w nich uczestniczyć.
Twoje doświadczenie: Miałem swój serwer TeamSpeak3, oraz pełniłem funkcję Admina na serwerach TS3.
Byłeś już administratorem ts'a? [Jeśli tak to jakich serwerach?]: Na przeróżnych, ale to było w sumie dawno temu to też nie pamiętam nazw dawnych serwerów teamspeak3.
Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak
Zgadzasz się na przekazywanie składki? [10 zł]: Tak
Ile możesz poświęcić czasu?: Trudno powiedzieć, jednego dnia więcej drugiego mniej. Mam swoje życie prywatne, ale postaram się spędzać taki czas aby zadowolić administrację jak i spełnić oczekiwanie graczy.
Posiadasz mikrofon?: Tak
Przeszedłeś mutację głosu?: Tak

Od ostatniego podania poprawiłem swoje minusy, a dokładnie aktywność na forum i TS3.

Napisano

Jestem na TAK

- widywany na TS, oraz tak jak sam napisał w podaniu, że większość osób go zna, a już napewno kojarzy na sieci

- doświadczenie

- składka

- chęci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie