Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem czy was, ale mnie to bardzo irytuje.  Podam taki przykład :

Zaczyna się runda, stoję przy skrzyni do skanu na długą, mniej więcej dojście CT zajmuje tam jakieś 10/15s, zależy od respa, skanuje do 1:40 /30.,przy okazji ,wykorzystuje swoją pozycję do 4 ostrzezenia. W tym czasie jakiś typ gubi pake w trupie, chciałbym iść przez respa do trupa ale nie mogę bo np, mam 20hp  i zanim tam dojdę to mnie będzie rzucać po mapie z utratą hp... I co mam zrobić? Pchać się na zieloną? Typ na gali, jeden na midzie przy ct, z 3 w trupie przy pace...  W takiej sytuacji muszę się pchać przez mida na zieloną lub na około przez długa... Gdzie w tym przypadku traci się czas. AAAA mógłbym iść na spokojnie przez respa w trupa, gdzie jest mała przestrzeń i więcej możliwości a mniej zakamarków z przeciwnikami... 

Jest możliwość jakieś zmiany? Coś innego dać za te kampienie?  Jest tu wielu graczy doświadczonych z długim stażem gry, którzy wiedzą co to są cele mapy bo tak naprawdę, masz 2 min na to żeby wygrać rundę, położyć pake lub wszystkich zabić... 

Napisano

odrzucona.png

2 godziny temu, V3nom napisał:

Zaczyna się runda, stoję przy skrzyni do skanu na długą, mniej więcej dojście CT zajmuje tam jakieś 10/15s, zależy od respa, skanuje do 1:40 /30.,przy okazji ,wykorzystuje swoją pozycję do 4 ostrzezenia. W tym czasie jakiś typ gubi pake w trupie, chciałbym iść przez respa do trupa ale nie mogę bo np, mam 20hp  i zanim tam dojdę to mnie będzie rzucać po mapie z utratą hp... I co mam zrobić? Pchać się na zieloną? Typ na gali, jeden na midzie przy ct, z 3 w trupie przy pace...  W takiej sytuacji muszę się pchać przez mida na zieloną lub na około przez długa... Gdzie w tym przypadku traci się czas. AAAA mógłbym iść na spokojnie przez respa w trupa, gdzie jest mała przestrzeń i więcej możliwości a mniej zakamarków z przeciwnikami... 

jeżeli wyjdziesz z respa na określony czas to od nowa zalicza ostrzeżenia za ponowne wejście na resp (5 ostrzeżeń to 10 sekund) w tym czasie jesteś wstanie zdążyć przejść do trupa (testowane).

2 godziny temu, V3nom napisał:

Jest tu wielu graczy doświadczonych z długim stażem gry, którzy wiedzą co to są cele mapy bo tak naprawdę, masz 2 min na to żeby wygrać rundę, położyć pake lub wszystkich zabić... 

Zgadza się, do tej pory też byli i się do tego nie stosowali dlatego został owy plugin wgrany. Staramy się automatyzować serwer w taki sposób by się grało fajnie a nie, że ludzie będą na respach stać. 

Nie dogodzimy każdemu więc musisz się dostosować, teraz nie ma przynajmniej skarg i problemów z analizą czy ktoś był na tym respie czy też nie :)

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie