Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Obraz może zawierać: co najmniej jedna osoba i na zewnątrz

Komisarz MLS Don Garber zabrał głos w sprawie Zlatana Ibrahimovica na łamach ESPN. „Zlatan ma 38 lat, strzelił wiele bramek w Ameryce, a teraz negocjuje z Milanem, czyli z jednym z największych klubów na świecie.” Inne serwisy także piszą o negocjacjach Szweda ze swoim byłym klubem.

Zdaniem Nico Lodeiro, jego reprezentacyjny kolega Luis Suarez chciałby pewnego dnia zagrać w MLS. „On chce zagrać w MLS. Zawsze jak rozmawiamy, pyta o tę ligę.” - powiedział Lodeiro na łamach mlsoccercom. Media od razu zaczęły przymierzać napastnika Barcelony do projektu Davida Beckhama, Inter Miami.

Ansu Fati przyznał w rozmowie z klubową stacją BarcaTV, że chciałby grać w Barcelonie do końca życia. „Zawsze chciałem tu być. Mam nadzieję, że spędzę w Barcelonie całe życie.” 17-latek rodem z Gwinei-Bissau rozegrał do tej pory 9 spotkań i zdobył dwie bramki w barwach Blaugrany.

Według „The Times” Pep Guardiola nie wyklucza możliwości podjęcia pracy na Półwyspie Apenińskim. Jego kontrakt z Manchesterem City wygasa wraz z końcem sezonu.

Zdaniem byłego trenera Rodrygo - Elano Blumera - zawodnik Realu odrzucił ofertę Liverpoolu, gdy grał w barwach Santosu. Blumer dodał, że chodziło głównie o wysokość oferty.

Jak donosi „ElDesmarque” Liverpool może latem złożyć ofertę PSG za Kyliana Mbappé. Dziennikarz wspomnianej telewizji, klub z Anfield nie będzie miał problemu z zapłaceniem nawet 250 mln € za francuskiego snajpera. Problemem nie będą finanse, a konkurencja ze strony Realu Madryt.

Najpierw stracił opaskę a teraz może odejść z klubu. Mowa o Granicie Xhaka, który zdaniem angielskiej prasy może już w styczniu zamienić Arsenal na Newcastle.

Urugwajczyk ma być niezadowolony ze swojej aktualnej sytuacji w klubie i jeśli ta się nie zmieni, poszuka innego klubu już w zimowym oknie transferowym. Inny pomocnik „Kanonierów” Lucas Torreira rozpocznie niebawem rozmowy z Unaiem Emery’m w sprawie swojej przyszłości. 

Norweski snajper Erling Braut Haaland może odrzucić oferty czołowych europejskich klubów na rzecz RB Lipsk. (SkySports)

Didier Deshamps o Ousmane Dembélé: „Ousmane ma ogromny potencjał i na pewno będzie wielki piłkarzem, jeśli nauczy się go w pełni wykorzystywać. Jeszcze nie pokazał wszystkiego, musi w siebie uwierzyć.”

Po czterech kolejkach Ligi Europy poznaliśmy drużyny, które wywalczyły awans do kolejnej rundy. Są nimi: Celtic, Espanyol, FC Basel, Manchester United i Sevilla.

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie