Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Ponieważ na serwerze brakuję adminów razem z @ mefedroniXpostanowiliśmy zrobić szybka rekrutacje aby każdy miał szansę!

Powodzenia!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WYMAGANIA

- Minimum 17 lat

- Aktywność na serwerze

- WYMAGANY STEAM Z GRĄ CS 1.6

- Sprawny Mikrofon

- Na serwerze przegrane minimum 10-20H

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WZÓR

Nick: 
Link do Gametracker: 
Sprawny Mikrofon (TAK/NIE): 
Znajomość regulaminu serwera (TAK/NIE)?: 
Znajomość AMXX (0-10): 
Coś o sobie: 
Dlaczego Ty?: 
Kontakt: 

Składka za admina jest nieobowiązkowa!

• Sponsor PRO
Napisano

WYMAGANIA

- Minimum 17 lat +

- Aktywność na serwerze +/-

- WYMAGANY STEAM Z GRĄ CS 1.6 +

- Sprawny Mikrofon +

- Na serwerze przegrane minimum 10-20H  -

WZÓR

Nick: Lolcia
Staż w CS 1.6?:  3/4 lata
Link do Gametracker: https://www.gametracker.com/player/Lolcia/193.33.177.109:27015/
Sprawny Mikrofon (TAK/NIE): Tak
Znajomość regulaminu serwera (TAK/NIE)?:  Tak
Znajomość AMXX (0-10):  5
Coś o sobie:  Mam na imie Martyna , mam doświadczenie w byciu adminem i mam nadzieje ze wam pomoge w utrzymaniu serwera w porządku 
Dlaczego Ty?: chce pomóc w rozwoju serwera
Kontakt: gg/steam/fb

tumblr_n1ee6zrPfF1tp8a60o1_500.gif.beece321c093b78e6128153080c11525.gif
Lubisz się całować ? :3 | ask.fm/biogenix

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

====================================================================================================================================================================

Nick:  MentoR | UnSkill

Staż w CS 1.6?:  Koło 7lat
Link do Gametracker:  https://www.gametracker.com/player/MentoR | UnSkill/193.33.177.109:27015/
Sprawny Mikrofon (TAK/NIE):  Tak
Znajomość AMXX (0-10):  5
Coś o sobie:  Mam na imię Tomek, byłem adminem już na 4/5 serwerowniach przed przerwa okolo 2 letnia, spowodowaną brakiem czasu oraz w wolnym czasem w CS:GO grywałem.
Teraz powracam do 1.6

Dlaczego Ty?:  Gdy już znajdę czas na grę,  po 15min muszę kończyć ponieważ przychodzi ktoś na tzw "odpale"
Kontakt:  GG ale bardziej Steam i FB

====================================================================================================================================================================

Edytowane przez UnSkillMentor
Napisano (edytowane)

Nick: Ka$ienka
Staż w CS 1.6?: 3/4 lata
Link do Gametracker: https://www.gametracker.com/player/Ka%24ienka/193.33.177.109:27015/
Znajomość AMXX (0-10):  6
Coś o sobie: Mam na imię Kasia, byłam już dużo razy adminem. Mam doświadczenie i umiem sobie poradzić :3 
Dlaczego Ty?:  Zaczęłam przesiadywać na tym serwerze, i postaram się dobrze rozwijać serwer.
Kontakt: GG/FB

Edytowane przez Ka$ienka
Napisano

Nick: ←~кเςเยย~ →
Staż w CS 1.6?: 5lat już będzie 
Link do Gametracker: https://www.gametracker.com/player/←~кเςเยย~ →/193.33.177.109:27015/  Te gt nadrobię jakby coś.
Znajomość AMXX (0-10): 5-6
Coś o sobie:  Cześć mam na imię Piotrek,byłem 5 razy na innych serwerowniach adminem.
Dlaczego Ty?:  Grywam od niedawna na tym serwerze i  co jakiś czas wchodzi jakiś odpał  a adminów brak. Chciałbym spróbować jako admin i zapobiec przed takimi odpałami.
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/Vakson101/  jak będzie trzeba to i fb podam.

Napisano

Nick:  ←~кเςเยย~ →
Staż w CS 1.6?:  5 lat 
Link do Gametracker: https://www.gametracker.com/player/←~кเςเยย~ →/193.33.177.109:27015/
Sprawny Mikrofon (TAK/NIE): Tak
Znajomość regulaminu serwera (TAK/NIE)?: Tak
Znajomość AMXX (0-10): 6/10
Coś o sobie:  Mam na Imie Piotrek. Mam duże doświadczenie jeżeli chodzi o admina ponieważ byłem juz adminem na kilku serwerach
Dlaczego Ty?: Gram od niedawna na tym serwerze co jakiś czas wchodzi jakiś odpał a adminów brak na serwie. Chciałbym pomóc obecnym adminom  ogarnianiu serwa.
Kontakt:  Steam/gg/fb

Napisano

Nick:  3rd aka Gizell. #
Staż w CS 1.6?: 12 lat. 
Link do Gametracker:  https://www.gametracker.com/player/3rd aka Gizell./193.33.177.109:27015/
Sprawny Mikrofon (TAK/NIE): Tak.
Znajomość regulaminu serwera (TAK/NIE)?: Tak.
Znajomość AMXX (0-10): 8/10
Coś o sobie:  Mam na imie Kordian, mam 22 lata i mieszkam w Londynie. 
Dlaczego Ty?: Mysle, ze sie nadam. Ostatnimi czasy siedzimy z ziomkami wieczorami na serwerze i zdazy sie, ze nie ma admina. Przed PC siedze prawie calymi dniami, wiec smialo mozna do mnie pisac w sprawie cheatera, czy tez kazdej innej. 
Kontakt: Forum/Steam: Giz3lPL/GG: 67387125

Napisano

WYMAGANIA

- Minimum 17 lat

- Aktywność na serwerze

- WYMAGANY STEAM Z GRĄ CS 1.6

- Sprawny Mikrofon

- Na serwerze przegrane minimum 10-20H

WZÓR

Nick: Wiktor M.
Staż w CS 1.6?:  Ogólnie około 4 lat gram, na serwerze 193.33.177.109:27015 już kilka miesięcy
Link do Gametracker:  https://www.gametracker.com/account/manage/
Sprawny Mikrofon (TAK/NIE):  TAK
Znajomość regulaminu serwera (TAK/NIE)?:  TAK
Znajomość AMXX (0-10):  4
Coś o sobie:  Jestem osobą która lubi pomagać, ale też jeśli ktoś przegina to potrafię tą osobę sprowadzić do parteru, lubię grać w gry typu CS
Dlaczego Ty?:  Gram dość długo dziennie gram około 2-4 godziny, jestem w top 15 aktualnie na miejscu 8 wcześniej na 5, pewnie dlatego że mam dość zachowania niektórych graczy którzy używają wulgarnych słów,

stosują skrypty/cheaty w grze co prowadzi do nierównej rywalizacji w grze, chcę też pomóc w rozwoju serwera 
Kontakt: GG: 69929129

Składka za admina jest nieobowiązkowa!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie