Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem jak reszta,ale dla mnie xmas niegrywalna.Myślałem że stereotyp minął,że na serwerach klimatu świątecznego się szuka ^^
Nie chce już nic pisać o skinach na granaty itp :D 

Gość Szycha.*
Napisano (edytowane)

Jest super, dodatki, rs-y. Faktycznie dobrze byłoby raz zwykłego dusta2, a raz xmax lecz moim zdaniem nie da rady jednocześnie oddzielić dodatków  z xmaxa, żeby były wyłączone na zwykłym duscie. Uważam, że świąteczna odmiana jest fenomenalna. Osoby, które miały swój wkład w tę zmianę, zrobiły kawał świetnej roboty. 

Edytowane przez Szycha.*
Napisano
20 minut temu, Pistolero9 napisał:

JESTEM ANTY tej mapy, nie dość że ciemno to na dodatek ludzie po choinkach,prezentach kampią tfu... już lepiej wintera normalnego wgrać  ;)

Na zwykłego wintera też bym przymknął oko,Z tym że byłby i tak na zmiane ze zwykłym dustem.Nie oszukujmy się.Jeśli nawet ten xmas bedzie na zmiane ze zwykłym,to i tak ludzie co nie trawią tych dodatków będą raczej wychodzić po mapie.Jakieś choinki,prezenty,świeczki,bałwany zamiast granatów proszę was...jak dla dzieci z ,,dałnem,, 
Reasumując--->Zwykły winter na zmiane z klasycznym dustem spoko.

Napisano (edytowane)

Jestem Za! XD

bylem na serwie 2 mapy pytalem sie ludzi bylo ich okolo 20 na servie, 5 z nich powiedziało ze mapa im sie podoba i tylko jedna osoba powwiedziala ze nie podoba sie, a  reszta siedziala cicho wiec wniosek taki ze xmas zostaje xD

Edytowane przez Pawell^^
bo moge :* XD

Animated GIF

• Sponsor
Napisano

Szczerze to jestem tylko za tym, aby obecną mapę zmienić na tą co wysłał@f4z8nhh.pngPistolero9.

Ta obecna to kompletna porażka. :x Wszędzie szumy i dziwne dźwięki ;_; nie wspomnę o fakcie prezentów i choinek - jeśli ktoś gra na małej rozdzielczości 640x480 albo 800x600 to kompletnie nic w nich nie widać. Taki CT ma bardzo dużą przewagę przy ciemnym modelu :x

AbQQ3Yi.gif?noredirect

rakudai.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie