Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wszystko zrobiłem i wyświetla się, że sterownik jest najnowszy sprawdzałem kartę graficzną i jest okej, jest dobrze podpięta nie uszkodzona nie wiem o co chodzi na wcześniejszym komputerze u ziomka on tylko zaktualizował sterowniki te do amd 7670 i działało u mnie nie można nie wiem o co chodzi 

@ k221

• Legenda Sieci
Napisano

Skoro masz zintegrowaną kartę graficzną to masz 2 wejścia VGA w komputerze z tyłu o ile to PC, jedno jest u góry to jest od płyty głównej, a drugie powinno być niżej przy PCI od karty graficznej.

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

Napisano
Teraz, Terrorist napisał:

Skoro masz zintegrowaną kartę graficzną to masz 2 wejścia VGA w komputerze z tyłu o ile to PC, jedno jest u góry to jest od płyty głównej, a drugie powinno być niżej przy PCI od karty graficznej.

właśnie, na pewno podpiąłeś monitor do karty, a nie do płyty głównej?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie