Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane Rezygnacja :D

Gość Mrs.Fuksiara

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mrs.Fuksiara
Napisano

Nick: @ Mrs.Fuksiara
Z jakiej rangi rezygnujesz?: Dosłownie z każdej. 
Powód: Dziękuję za danie mi szansy. Nie chce mi się tutaj już siedzieć ze względu na sytuacje, plotki oraz inne takie typu rzeczy., które przerastają człowieka i no po prostu chociaż nie chce się zostawiać wielu ludzi na lodzie, to nie będzie lepszej innej okazji, na zrezygnowanie. Głownie dziękuje @ Mrs.Jessa gdyby nie Ty to bym dalej się wahała. Pokazałaś mi, że z takimi osobami jak Ty to sobie rady nie dam.  Pokazywanie komuś błędu jest odbierane jako kolejna dziecinna spina. Serio? Ty to się nigdy nie nauczysz niczego i dalej będziesz taką gwiazdą, której wszyscy słuchają, a potem mówią na Ciebie za plecami. Tak samo zrobiłaś z @ DyLu, mam nadzieję, że o tym wiesz, kto tak naprawdę narobił Ci syfu. Przestroga dla innych. Patrzcie komu ufacie, bo w oczy mili, a za oczami fałszywi. 
 Sama sobie nerwy stargałam jak i innym, wypaliłam się i nie ma sensu ciągnąć tego dalej. 
Przepraszam, że niektóre osoby zostawiam z tym same, tak jak @ Lolcia w redakcji, (zachowałam się nieodpowiedzialnie) ale to również wyszło z emocji.  Uważam, że Nie podołałam jako opiekun redakcji. Mam nadzieję, że będą tu osoby, które godnie będą reprezentowały rangi z których odchodzę. :D 
@ RumcajsJumper  mam nadzieję, że zrozumiesz po czasie o co mi chodziło. :D I masz świetne osoby na moje miejsca.  

• Legenda Sieci
Napisano

Dziecinada, tyle w temacie.

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie