Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick*: I ` m R a g n a r (drugi nick) ι`м яαgиαя
IP / Steam ID*STEAM_0:0:523010670
Admin banujący: Ars12
Data i godzina otrzymania bana*: 17:41 13.02.2020
Runda: ( nie kojarze )
Serwer*: Only dd2
Powód: Nie pasujesz tutaj + cwaniakowanie. Nie chce tu takich. + podladuje pod cheaty ale pewnosci nie mam. 
Link do demka*: Nie zrobiono? Mam tylko demka ze starych serwerów.
Wycinek z konsoli*: Brak
Krótki opis sytuacji*: Grałem, strzelałem hs`y  zostałem zwyzywany od je**anych odpałów, po czym dostałem kicka, Ars12 nie wytłumaczył mi

za co dostałem kicka, więc jak wszedłem ponownie na cs-a dostałem bana na 5 minut, żeby zmienić nick. // Pisałem na u@ za co kick, nie dostałem info.

Również jestem administratorem serwera onl. dd2 i wiem, ze administrator mógł to sam zrobić, lub dać kicka z informacją "zmien nick" :)

Z godziny ~17;10 można sprawdzić demko z htlv jeśli to tak bardzo ważne, ja jednak dostałem niesłusznie bana.

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

Napisano
9 minut temu, Ragnar napisał:

Nick*: I ` m R a g n a r (drugi nick) ι`м яαgиαя
IP / Steam ID*STEAM_0:0:523010670
Admin banujący: Ars12
Data i godzina otrzymania bana*: 17:41 13.02.2020
Runda: ( nie kojarze )
Serwer*: Only dd2
Powód: Nie pasujesz tutaj + cwaniakowanie. Nie chce tu takich. + podladuje pod cheaty ale pewnosci nie mam. 
Link do demka*: Nie zrobiono? Mam tylko demka ze starych serwerów.
Wycinek z konsoli*: Brak
Krótki opis sytuacji*: Grałem, strzelałem hs`y  zostałem zwyzywany od je**anych odpałów, po czym dostałem kicka, Ars12 nie wytłumaczył mi

za co dostałem kicka, więc jak wszedłem ponownie na cs-a dostałem bana na 5 minut, żeby zmienić nick. // Pisałem na u@ za co kick, nie dostałem info.

Również jestem administratorem serwera onl. dd2 i wiem, ze administrator mógł to sam zrobić, lub dać kicka z informacją "zmien nick" :)

Z godziny ~17;10 można sprawdzić demko z htlv jeśli to tak bardzo ważne, ja jednak dostałem niesłusznie bana.

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

Cześć.

Co do zwyzywania - na pewno nie przeze mnie, osobiście też nie zauważyłem jakoby ktoś Cię zwyzywał. Kicka dostałeś w zamiarze z powodem, jednak przez mój błąd, zapomniałem że nie pojawi Ci się jego powód. Po czym niedługo potem dałem Ci bana na 5minut z informacją, abyś zmienił nick (zawierał ruskie znaki).

Na u@ może i pisałeś za co kick, ale tego nie zauważyłem. Zauważyłem natomiast bezczelne wiadomości typu "sprawdzaj sobie xd". Chciałeś się pobawić ze mną, ja natomiast z Tobą nie.

W banie napisałem, że bez możliwości odwołania, czego już konsola nie pokazała Ci.  Być może kara zbyt restrykcyjna, jednak staram się wszelkie objawy tego typu zachowań piętnować już u zarodka, gdyż chcę aby ten serwer różnił się od innych, a gracze chętnie wracali, co jak widać się dzieje.

Mimo wszystko byłbym za unbanem, skoro Ci zależy i napisałeś odwołanie, to spróbuj pokazać ile jesteś wart na serwerze :)

Napisano
2 minuty temu, Ars napisał:

Cześć.

Co do zwyzywania - na pewno nie przeze mnie, osobiście też nie zauważyłem jakoby ktoś Cię zwyzywał. Kicka dostałeś w zamiarze z powodem, jednak przez mój błąd, zapomniałem że nie pojawi Ci się jego powód. Po czym niedługo potem dałem Ci bana na 5minut z informacją, abyś zmienił nick (zawierał ruskie znaki).

Na u@ może i pisałeś za co kick, ale tego nie zauważyłem. Zauważyłem natomiast bezczelne wiadomości typu "sprawdzaj sobie xd". Chciałeś się pobawić ze mną, ja natomiast z Tobą nie.

W banie napisałem, że bez możliwości odwołania, czego już konsola nie pokazała Ci.  Być może kara zbyt restrykcyjna, jednak staram się wszelkie objawy tego typu zachowań piętnować już u zarodka, gdyż chcę aby ten serwer różnił się od innych, a gracze chętnie wracali, co jak widać się dzieje.

Mimo wszystko byłbym za unbanem, skoro Ci zależy i napisałeś odwołanie, to spróbuj pokazać ile jesteś wart na serwerze :)

Hej! Gdyby mi nie zależało, nie pisałbym odwołania. 
Dostawałem wiele banów za moje hs i niby odpały po prostu czyste przyzwyczajenie, skrócę swój jęzor(palce bo to one piszą :D ) Twój serwer został mi wczoraj polecony, więc znajdując chwile w pracy odpaliłem cs-a, szkoda ze po 30min dostałem tego bana, zaznaczam tutaj, że to nie ty mnie wyzywałeś a gracze, z którymi grałem wcześniej. 

Nie robiłem żadnych gierek, tylko chce po prostu w spokoju zagrać w cs-a na spoko serwie, nie znalazłem jeszcze serwera gdzie kosa daje jakąś moc :p Dobry pomysł. 
Jeśli dostane Ub zostane tu na dłużej :) Pozdrawiam.

Napisano
4 minuty temu, Ragnar napisał:

Hej! Gdyby mi nie zależało, nie pisałbym odwołania. 
Dostawałem wiele banów za moje hs i niby odpały po prostu czyste przyzwyczajenie, skrócę swój jęzor(palce bo to one piszą :D ) Twój serwer został mi wczoraj polecony, więc znajdując chwile w pracy odpaliłem cs-a, szkoda ze po 30min dostałem tego bana, zaznaczam tutaj, że to nie ty mnie wyzywałeś a gracze, z którymi grałem wcześniej. 

Nie robiłem żadnych gierek, tylko chce po prostu w spokoju zagrać w cs-a na spoko serwie, nie znalazłem jeszcze serwera gdzie kosa daje jakąś moc :p Dobry pomysł. 
Jeśli dostane Ub zostane tu na dłużej :) Pozdrawiam.

Zatem teraz wystarczy zaczekać aż ktoś z UB teamu Cię odbanuje. Zwykle nawet bym nie ingerował w temat, bo takimi rzeczami zajmuje się wspomniana grupa, natomiast ta sprawa była specyficzna. Tak więc zaczekaj proszę aż ktoś z nich zerknie na temat :)

• Sponsor
Napisano

UB.png

Takie rozmowy sobie przeprowadzajcie na PW. Temat to odwołanie i wystarczyło napisać o UB dla gracza.

@ ArsPrzy okazji to nas nie interesuje, że gracza nie chcesz na serwerze, tylko dlaczego dostał bana. Tak więc następnym razem poproszę o bardziej sprecyzowany powód.

AbQQ3Yi.gif?noredirect

rakudai.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie