Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane Wolfi wita cieplutko!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkim serdecznie!

No cóż pora i na mnie bym się z Wami wszystkimi przywitał, gdyż kryję swoją tożsamość aż do dzisiejszego dnia. Krótko się przedstawię, z tej strony Arkadiusz, wiek liczę sobie już na karku 24 lata i jestem z zawodu prywatnego programistą sieci, której się pasjonuje m.in CSS, HTML, Java, Python. Skąd się dowiedziałem o Tej Sieci? Dzięki @ RumcajsJumper , którego znam dosyć dłuższy czas i z nim zacząłem już tutaj współpracę jako Opiekun Serwera Only Mirage.

Wielokrotnie posiadałem grupy forum tj. Redaktor, BL inaczej zwany jako UBTeam, Moderator, Administrator, a także właściciel swojej starej dawnej Sieci Serwerów 4Skille.eu, która była w latach 2013-2016.

Dlaczego akurat ta Sieć, a nie inna? 

Jestem bardzo uczciwym, szczerym człowiekiem, który nie boi się mówić prawdy. Planowałem wcześniej współpracę z @ RumcajsJumper lecz byłem Administratorem Sieci Serwerów na innej Sieci i niestety musiałem odmówić mu współpracy, lecz dziś już jest inaczej. Dziś mogę szczerze powiedzieć, że jestem tu częścią CSowiczów i chcę nawiązać o wiele poważniejszą współpracę aniżeli tylko Opiekun Serwera. Mam ogromne doświadczenie w Sieciach Serwerów nie jednokrotnie pomagałem jako Technik Sieci na różnych Sieciach Serwerów, czy to jako Administrator.

Krótka biografia o mnie.

Swoją przygodę ze sieciami zacząłem w wieku lat trzynastu i jako młody napaleniec rozpocząłem start na MyBB. Początki były trudne, nowe środowisko, zapanowanie nad starszymi ludźmi od siebie, ale byłem szczęśliwy że znalazłem kompana, który mi w tym pomógł. Swoją karierę z IPS rozpocząłem rok później, ze względu na wygodę i łatwiejsze menu ACP ( Admin Control Panel). Wiadomo było, że mój start był obojętny czy będę miał swoją Sieć serwerów czy nie, jednak z czasem zaczęło nam przybywać osób na forum i postawiliśmy swój pierwszy serwer DD2 z 20 slotami, tego samego dnia był już pełny serwer a to był rok 2014, jeszcze w Becie CSGO rozpoczynaliśmy swoją karierę. I cóż mijały dni, miesiące i tak swoją Sieć serwerów zakończyłem w lipcu 2016. Zarobiłem sumę 3400 zł łącznie za swoją służbę, potem były Sieci Serwerów takie jak: 1s2k --> Moderator, redaktor forum , PG i SS jako Admin Serwerów potem Moderator, i na koniec EH--> Administrator Sieci. Teraz stara-nowa Sieć Serwerów CSowicze wdrożyła do moich akt, a jak sobie poradzę tu czas pokaże.

Tyle ode mnie mam nadzieję, że miło mnie tu przyjmiecie.

Pozdrawiam @ Wulfgard

Napisano

Witaj przyjacielu :) fajnie, że w końcu się zdecydowałeś na nas :)

Mam nadzieję, że wpadniesz w ludzi gust i będzie się nam dobrze współpracowało :p teraz już wiem więcej o Tobie haah

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• Legenda Sieci
Napisano

Witaj :hej:

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie