Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nick: oZs | silence. !
Mapa: de_dust2002
Opis sytuacji:
W godzinach popoludniowych podczas gry wdlalem sie w sprzeczke z jakism gówniarzem który się tak sepleni że aż pluł w mikrofon nie wiedząc ze to niby admin o nicku: |PrO|GammeS|LOVO[Nice Shot] dostałem bana na 30 min, teraz grając na wyżej podanej mapie zabiłem tego gracza po czym dalej coś mi seplenił w mikro, zapytałem więc czy to znowu on, nie rozumiałem co odpowiada bo to chyba nie był polski i dostałem bana na 1 dzień w tym że od admina "alkohol-a" uważam że ban nie słuszny i należy mi się ub albo jakieś wyjaśnienie na serwie jest HLTV więc możemy sprawdzić jak wyglądało cale zajście.
Jak wspomniałem w temacie "zmiany dotyczące serwera" admini robią co chcą slay, kill, kick, ban  bez żadnych przemyśleń to porażka co się dzieje na serwie chwilami...
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: H2C5OH
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.OnlyFrags.pl
[AMXBans] Reason: 'Obraza Opiekuna serwera'
[AMXBans] Duration: '1 day'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:85897726'
[AMXBans] Your IP: '94.40.74.10'
Napisano

Po 1 Sam zaczołes mówiąc ,,Tak Kur** kucaj bo Ku** nie trafisz" wiec powiedzialem ci KULTURA I zaczołes o seplemieniu dostales na 30 min

Po 2 Na Dust2002 znowu to samo jak się odezwalem zaczoles mnie obrażać więc admin dał ci bana za co Dostaje Pochwałe.

Po 3 Admini dobrze wiedzą co robią byle kogo nie biorę każdy praktycznie przechodzi test.

Po 4 Jestem Opiekunem Tylko gram na nowym nicku więc ty nie powinienes mnie obrazac.

Czekam na wypowiedź wariata

Napisano

Nick: oZs | silence. !
Mapa: de_dust2002

Opis sytuacji:

W godzinach popoludniowych podczas gry wdlalem sie w sprzeczke z jakism gówniarzem który się tak sepleni że aż pluł w mikrofon nie wiedząc ze to niby admin o nicku: |PrO|GammeS|LOVO[Nice Shot] dostałem bana na 30 min, teraz grając na wyżej podanej mapie zabiłem tego gracza po czym dalej coś mi seplenił w mikro, zapytałem więc czy to znowu on, nie rozumiałem co odpowiada bo to chyba nie był polski i dostałem bana na 1 dzień w tym że od admina "alkohol-a" uważam że ban nie słuszny i należy mi się ub albo jakieś wyjaśnienie na serwie jest HLTV więc możemy sprawdzić jak wyglądało cale zajście.

Jak wspomniałem w temacie "zmiany dotyczące serwera" admini robią co chcą slay, kill, kick, ban  bez żadnych przemyśleń to porażka co się dzieje na serwie chwilami...

[AMXBans] Banned by Admin: H2C5OH
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.OnlyFrags.pl
[AMXBans] Reason: 'Obraza Opiekuna serwera'
[AMXBans] Duration: '1 day'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:85897726'
[AMXBans] Your IP: '94.40.74.10'
[AMXBans] =========================================

Nie alkohol tylko Etanol 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie