Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pierwszy w Polsce przypadek Koronawirus!

Koronawirus SARS-CoV-2

Choroba zakaźna COVID-19, wywołana przez koronawirusa SARS-CoV-2, pojawiła się w grudniu w Wuhanie w środkowych Chinach. Od 31 grudnia 2019 roku do 4 marca tego roku zanotowano około 95 tysięcy potwierdzonych przypadków COVID-19, w tym ponad 3 tysiące zgonów.

Chory wracał autobusem międzynarodowym z Niemiec!

Autokar zabierał pasażerów z niemieckich miast: Bonn, Duesseldorf, Essen, Hamm, Bielefeld na trasie do miast północnej Polski - poinformowała na swojej stronie firma "Sindbad", której autokarem podróżował Polak zarażony koronawirusem.

Pacjent "zero" wysiadł w Świecku. Rzeczniczka prasowa wojewody lubuskiego Aleksandra Chmielińska-Ciepły przekazała, że mężczyzna "stamtąd jechał już prywatnym autem osobowym sam". - Jechał do swojego miejsca zamieszkania w Cybince - dodała.

Przekonywała także, że "mężczyzna miał niewielki kontakt z osobami 'zewnętrznymi' podczas powrotu do Polski". - W tym momencie w województwie są tylko cztery osoby objęte kwarantanną, z czego z bezpośredniego kontaktu są tylko dwie osoby (rodzina mężczyzny - red.) - dodała Chmielińska-Ciepły.

Autobus pojechał dalej, w głąb Polski. - Mamy listę pasażerów. Nie ma tam lubuszan - powiedziała Dorota Konaszczuk, lubuski wojewódzki inspektor sanitarny. - To osoby z różnych miast Polski - doprecyzował wojewoda lubuski Władysław Dajczak.

Lubuski sanepid poinformował o procedurach, jakie wdrożono po tym, jak u pacjenta przebywającego w zielonogórskim szpitalu stwierdzono koronawirusa. Był na karnawale w zachodnich Niemczech (w Nadrenii Północnej-Westfalii) - w miejscu, gdzie są ogniska zarażeń. Niemcy informowali, że w powiecie Heinsberg w Nadrenii Północnej-Westfalii wirusa wykryto u co najmniej 68 osób. 

Autobus, którym jechali, został wyłączony z ruchu!

15 powiatowych sanepidów do tych wszystkich ludzi dociera. Kierowca już objęty jest kwarantanną. Przewoźnik poinformował, że autokar zabierał pasażerów z niemieckich miast: Bonn, Duesseldorf, Essen, Hamm, Bielefeld na trasie do miast północnej Polski.

Przewoźnik przekazał Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej w Słubicach listę wszystkich pasażerów, którzy w dniu 29 lutego wraz ze wskazaną osobą, uczestniczyli w przejeździe na trasie z Niemiec do Polski.

spacer.png

spacer.png

Jestem Ciekawe co wy o tym sądzicie a dokładnej o samej chorobie.

Sam osobiście nie czytałem o niej ale z tego co słyszałem to jakiś łep to wymyślił i uciekł.

Skoro wymyślił to albo przez przypadek się to rozprzestrzeniło bądź przykaz z Góry.

Choroba powstałą w Wuhanie w środkowych Chinach a  tam jest przeludnienie (...)

Mam wiele spiskowych teorii na owy temat ale to może później o ile będziecie chcieli podyskutować.

snaks-Recovered.png.f4e076792b5133592a38679345d757ed.png

• Zasłużony
Napisano

Fajnie jest cos przeczytać.

Plus za chęci ;)

Ps. Na.końcu zawsze dodawaj źródło skąd wziąłeś informacje ?

Napisano

Może i to nieodpowiednie miejsce i czas na pytanie ale

11 minut temu, Mrs.Jessa napisał:

Ps. Na.końcu zawsze dodawaj źródło skąd wziąłeś informacje ?

Brałem poszczególne zdania z paru źródeł i skleiłem sensownie w całość to dawać 8 źródeł? Bez sens :P

snaks-Recovered.png.f4e076792b5133592a38679345d757ed.png

Gość P00F
Napisano

Czyli jestem chory, bo mam katar i kaszel.

GG WP :0acute:

• Legenda Sieci
Napisano

Jak byłem przeziębiony i miałem i gorączkę i katar i kaszel to był korona wirus?

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

• Zasłużony
Napisano
13 godzin temu, snaks napisał:

Może i to nieodpowiednie miejsce i czas na pytanie ale

Brałem poszczególne zdania z paru źródeł i skleiłem sensownie w całość to dawać 8 źródeł? Bez sens :P

Bez tego jest to zwykła kradzież mienia. Tak masz dać 8 źródeł jeśli robisz zwykłe kopiuj/wklej.

Temat ok ale słaba robota z twojej strony, nic od siebie. Po prostu zlepek plagiatów złożonych w jeden plagiat. 

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie