Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, mam na imię Mateusz i mam 14 lat :P Interesuję się piłką nożną, muzyką <Słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho> Informatyką oraz grami komputerowymi. W Counter Strike 1.6 gram od 3 lat lecz miałem jeden rok przerwy. Rok temu miałem własną sieć lecz się rozpadła z braku czasu i chęci. Grywam se również w League of Legends <30 lvl/G5 :P >Mieszkam w Niemczech <Heidelberg> Od ok 4 dni.  Na sieć zaprosiła mnie Trusią którą poznałem na innej sieci :P Mam nadzieję że się tutaj za klimatyzuję :) Jeśli ktoś chce zaprosić na steam to mam nick WDST

Pozdrawiam wszystkich do zobaczenia w grze ;3

Napisano

Siema :)

Kontakt do mnie poniżej:

- GG: 46725551

- Steam: eAsysKill# | CSowicze.pl MIX ON Lub Bania. | CSowicze.pl

- TS3: 178.217.191.144:9276

76561197963679513.png

Napisano

Cześć.

Czy ja muszę być upierdliwy z natury ;-;

Już chciałem pochwalić, że czternastolatek rozpisał się sensowniej od niejednego od siebie starszego użytkownika.

Cała magia prysła. Winowajcą jest "se" xD No nie mogę na to patrzeć. 

Miłej gry

kvuq9.png

Faktycznie. Nie stał i to bardzo długo. Ale już stoi.

Stoi i będzie stał aż się nie przewróci.

A zapewniam. Nie przewróci się.

Witam raz jeszcze :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie