Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

PODANIE NA ADMINA TS3

WZÓR PODANIA NA ADMINA TS3:

Twój Nick: @ Szedi

Daj nam się poznać [min. 5 zdań złożonych]: Nazywam się Karol, mam 17 lat, pochodzę z województwa Mazowieckiego. Aktualnie uczę się w szkole zaocznej w Liceum. Zawód w, którym pracowałem to Mechanik Pojazdów Samochodowych lecz po około 2/2,5 roku zrezygnowałem. Interesuję się głównie serwerami TeamSpeak3, choć bywało, że bawiłem się i w serwery CS czy MC. Również mam doświadczenie w forach, lecz nie zbyt duże nigdy nie angażowałem się bardzo w te sprawy, choć zdarzyło się, że konfigurowałem strony pod serwery TeamSpeak3. Myślę, że wystarczy więcej powiedziałem o sobie w dziale Przywitaj się.

Jak się o nas dowiedziałeś: Ogólnie sieć csowicze.pl, znam już dosyć długo gdzieś od 2016 roku. I po długim czasie postanowiłem zawitać na tą sieć.

Co byś wprowadził w życie serwera?: Zawsze mam jakieś pomysły na umilenie użytkownikom czasu na serwerze, też polecałbym ten serwer znajomym, którzy grają na serwerach Metin2 i innych a to zawsze wiąże się z przybywaniem ludzi na serwer. Na ten moment na pewno pilnowanie serwera pod względem różnych konfliktów i dbanie o użytkowników.

Twoje doświadczenie: Doświadczenie mam nawet spore tak jak pisałem niżej prowadziłem parę serwerów, a po za tym to pomagałem innym. Głównie byłem od konfiguracji botów query i botów muzycznych. Takich jak XBOT, ABOT, SBOT, GBOT, AUDIOBOT, SINUSBOT. Ewentualnie od czasu do czasu jakieś permisje czy coś w tym stylu. Ale tak jak mówiłem głównie strona konfiguracji bądź stawiania serwerów.

Byłeś już administratorem ts'a? [Jeśli tak to jakich serwerach?]: Tak pełniłem zazwyczaj funkcję Technika/Współwłaściciela, prowadziłem swoje serwery takie jak: ts-pasja.eu/totalshot.pl, reszta serwerów była mało rozpoznawana raczej tak do 60 osób online. Byłem współwłaścicielem ts-max.pl. (niestety nie z mojej winy miał troszkę, złą opinię)

Zapoznałeś się z regulaminem?: Oczywiście

Ile możesz poświęcić czasu?: Na ten moment praktycznie cały czas siedzę w domku i przesiaduje na serwerze.

Posiadasz mikrofon?: Tak

Przeszedłeś mutację głosu?: Tak

WYMAGANIA:

-> MIN. 16 LAT (+)

-> Mutacja (+)

-> Mikrofon (+)

-> Konto na forum oraz staż min. tydzień (-)

-> Staż na serwerze min. 2 tygodnie (-)

-> Doświadczenie w roli Admina TS 3 (+)

-> Brak warnów na koncie (+)

-> Brak banów na TS'ie (+)

-> Dobra opinia wśród administracji TS 3 oraz całej społeczności (zbytnio nie gadałem z administracją)

-> Duża aktywność na serwerze (+)

-> Znajomość regulaminów na TS 3 (+)

-> Bezstronny (+)

-> Opanowany (+)

-> Bezkonfliktowy (+)

-> Obiektywny w podejmowaniu decyzji (+)

-> Wysoki poziom kultury osobistej (+)

-> Umiejętność pracy w grupie (+)

Napisano

@ Admin [TS3]TS3  co sądzicie o tym?

Ja miałem możliwość porozmawiać i pomóc koledze odzyskać konto i porozmawiać trochę.

Sprawia dobre wrażenie i dla mnie może być nawet okres testu 7 dni, by sprawdzić aktywność i możliwości Szediego.

Aktualnie spełnia prawie wszystkie wymagania, oprócz aktywności i opinii od strony Administracji, ale może znajdziecie kolegę na TS3 i porozmawiacie.

Czekam na waszą opinię. 

• Sponsor PRO
Napisano

Jestem  na Tak  na okres próbny 

+wiek 
+ mikro 
+ogarnięty 

tumblr_n1ee6zrPfF1tp8a60o1_500.gif.beece321c093b78e6128153080c11525.gif
Lubisz się całować ? :3 | ask.fm/biogenix

• VIP
Napisano

Według mnie dzięki temu że przed chwilą można było pogadać i cię trochę poznać i np dowiedzieć się co dziś jadłeś haha

No i tak na serio zrobiłeś dobre wrażenie na mnie jak i dla reszty administracji 

I no jestem na tak :D

+Przyjazny

+Ogarnięty

+Wymagania

Hejooo :dylu:

Napisano

Jestem za okresem próbnym mam nadzieje że kolega będzie nam pomagał i nie będzie sprawiał żadnych problemów a także wspomoże nam aby ts funkcjonował dobrze i sprowadzi jakiś znajomych na forum i ts.. Okres próbny 7 dni.. 

VsyDpQr2.png

Napisano

00e008a4108d88e2a78cc05e08567b46_podanie_przyjete.png

Po rozmowie z Administracją przyjmuje na okres próbny 7 dni.

Powodzenia :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie