Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane Wywiad z To Ja Jasiek!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, Zosia napisał:

W związku zwracam uwagę na to, aby kobieta i mężczyzna się dogadywali, szanowali, byli ze sobą szczerzy i mieli do siebie duże zaufanie i wszelkie konflikty rozwiązywali pokojowo, trzeba rozmawiać z drugą osobą dużo. Trzeba też dbać o siebie i nie ranić siebie nawzajem. Jeżeli już coś jest poważnego czy to kobieta, czy mężczyzna mają jakieś tajemnice to powinni porozmawiać i nie owijać w bawełnę. Nie możemy oszukiwać siebie nawzajem, nie tędy droga moi mili. Związek to nie zabawka, związek to duże poświęcenie swojego czasu dla drugiej osoby i pomaganie sobie w różnych sprawach. Mój ideał kobiety? Hmm, zacznijmy od tego, że nie ma idealnych kobiet. Każda kobieta ma wady i zalety i bierzemy druga połówkę taką jaka jest, bo jak naprawdę się kogoś kocha, to nie można skreślać drugiej osoby poprzez wady i zalety. Mam nadzieję, że osoby które to będą czytać, zrozumieją o co mi chodzi.

Bardzo szanuje Cię Jasiek za tą wypowiedź. Jestem generalnie zaskoczona jak bardzo dojrzałą osobą jesteś pomimo Twoich śmieszków. Mam nadzieję, że kiedyś znajdziesz tą właściwą dziewczynę ! <3

Co do wywiadu, chyba nigdy nie widziałam go przeprowadzonego przez Sylwię. Jest super !

ddnxb19-1177b5ba-b62f-4a05-915c-461742245466.gif

Napisano (edytowane)

Wywiad konkret  . Jestem osobą co czytać za bardzo nie lubi . Ale wywiad chociaż długi to z miloł chęcią się  to czyta.  Wielkie + dla obu stron wywiadu oby było ich więcej 

Edytowane przez K@Cz0Rr`
Napisano

"Chciałbym wszystkich zachęcić do pomocy drugiej osobie. Jeżeli widzimy, że dana osoba jej potrzebuje - nie bójcie się pomagać, wszystkie uczynki jakie robicie do Was wrócą :d"

+100 stary, szanuje.

Wywiad sam w sobie ciekawy i przyjemny dla oka, dobra robota.

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie