Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Około godziny 17:20 do teraz grałem na serwerze. Granie z "adminem" było bardzo nie przyjemnie, odechciewało się grać. Przedrzeźniał mnie, niepotrzebnie pisał na admin chacie na sayu. Nie wykonywał swoich obowiązków, gracz z pinkiem 200 klatkował jak i uciążliwie przeszkadzał w grze swoimi lagami. Owy admin mimo zgłoszeń nic z tym nie robił.

Dodam iż wiek dla mnie np. 15+ do tego 18+ jest po prostu wiekiem dziecinnym. Następna mapa. serwer się zaciął i pouczyłem "admina" aby zresetował rundę po czym dostałem bana "Wyzywaj dalej dzieciaku".

Ja się kur*a pytam co to ma być? Powód idealny, ale gdzie tutaj wyzywanie owe? 

Poproszę pociągnąć owego "Gracza" do konsekwencji.

Napisano
29 minut temu, Legenda napisał:

Witam. Około godziny 17:20 do teraz grałem na serwerze. Granie z "adminem" było bardzo nie przyjemnie, odechciewało się grać. Przedrzeźniał mnie, niepotrzebnie pisał na admin chacie na sayu. Nie wykonywał swoich obowiązków, gracz z pinkiem 200 klatkował jak i uciążliwie przeszkadzał w grze swoimi lagami. Owy admin mimo zgłoszeń nic z tym nie robił.

Dodam iż wiek dla mnie np. 15+ do tego 18+ jest po prostu wiekiem dziecinnym. Następna mapa. serwer się zaciął i pouczyłem "admina" aby zresetował rundę po czym dostałem bana "Wyzywaj dalej dzieciaku".

Ja się kur*a pytam co to ma być? Powód idealny, ale gdzie tutaj wyzywanie owe? 

Poproszę pociągnąć owego "Gracza" do konsekwencji.

Rozumiem widziałem demka z opiekunem: @ TrapBass Wyciągniemy konsekwencje . Z regulaminu wynika , że gracz zostanie zdjęty z roli Admina

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie