Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Twój nick: Ja Sie Troche CykaM

Nick oskrażonego / Dami lub QualeN który to już trzeba po logach na dd2 dojść, niestety ja nie mam opcji sprawdzic ktory pisze na czacie y@

Ip/ sid oskarżonego - ponieważ są to administratorzy dd2 musicie miec w bazie

Data i godzina zdarzenia: Dziś koło 22:30 +/- kilka minut w którąś

Opis sytuacji: Sprawa wygląda tak, że grałem sobie spokojnie na serwerze. Otwierałem tabelę, grałem na Ns, lecz nigdzie zabronione to nie jest, ogólnie starszy sprzęt i na steamie tylko mniej fps więc wolę na ns i nikomu z tego tlumaczyc sie nie musze. Grałem sobie jakiś czas i nagle  admin któryś z powyższych pisze na y@ ze ''ogolnie cykam na non steam xd'' po pierwsze co adminowi do tego na czym ja gram a po drugie wszczął tylko dyskusje i wyzwiska na serwerze pod moim adresem co widac nizej na ss' ach '' to banuj dziada'' . Gdy zapytalem co to ma do rzeczy odpisal ze ''jest wieksze prawdopopodobienstwo ze sie pale'' . Wracajac do tematu dany admin .

1) Naduzywa czatu y@

2) Krytkuje gre innych publicznie na y@ i wszczyna spiny

3) Twierdzi ze niby sie pale, ale nie potrafi nic z tym zrobic. Niech siada i rozpisuje demko albo zrobi ss bo do kompetencji temu panu to niestety daleko

@w-rumcajsjumper.gif RumcajsJumper  @ Sysia ;* i cała administracja prosze o rozpatrzenie ;) 

Dowody:  blob.png.cb22daa76aa0654bd67a091a32917f0a.pngblob.png.7b175731d8b5478177cf0a8cb49ea3d6.png

Edytowane przez Ja się cykam
Napisano

Sytuacja dotyczy rozmowy miedzy adminami dot. gracza składajacego skargę. Pare osób pisało na u@ ze jest odpalony, czasami laguje i cyt. jest dziwny. Cala sytuacja rozwinęła sie z missclicka (y@ zamiast u@) i nie miała na celu krytyki bądź problemow ze zrobieniem ssów :) Moja odpowiedz była próbą wyjścia z błędu (missclicka), i nie było to jednoznaczne z tym ze oskarżam gracza o czity a jedynie moje przemyślenia na temat grania ns.

Chodz sie sprawdzic !

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

Napisano

skarga_przyjeta.png

Skargę przyjmuje, ponieważ na ss-ach widać że nadużywasz say@, co może utrudniać grę innych osób. 

Otrzymujesz ostrzeżenie słowne, gdyż jesteś świeżym adminem. 

P. S. zwracajcie większą uwagę jako admini czy piszecie na u@, czy say@.

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie