Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane <span class="ipsBadge ipsBadge_green">Przyjęte</span> Serwer Hns Top1 W Rank Gt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cos o Tobie: A więc mam 27 lat zajmuję się wraz z moim kolegą modem hns od 2009 roku. Pracuje za granicą aktualnie do końca roku jestem w Kraju. Gram w cs 1.6 jedynie na modzie HNS Hide"n"Seek.

Typ Serwera: HNS Hide"n"Seek Ganiany

Ilosc Slotow: 17

Link GameTracker: http://www.gametracker.com/server_info/79.133.192.41:27016/

Dlaczego Chcesz Do Nas Dolaczyc: Ponieważ od dłuższego czasu opłacamy forum własne które tak naprawdę nie ma wielu odwiedzających, a to jednak są koszty nie potrzebne. Wraz z moim kolegą (współwłaścicielem serwera jak i forum) doszliśmy do wniosku że chcemy dołączyć do innej rozbudowanej sieci.

Rozkręcony: A i owszem :)

Kontakt:
Steam: papasmerf1222  lub  HNSEVOSzczupak

GG: 5272464   lub   3452772

Napisano

Gt +-

Staz serwera +

Wiek +

Mod +

- Brak reklamy ?

Mozna dac szanse, polecam kupic reklame i serwer odrazu bedzie bardziej grywalny.

Jeżeli spodobał Ci się mój post lub po prostu Ci pomogłem - daj mi strzałkę w górę.

Pisząc do mnie na GG, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: siema, jesteś, ? Jeżeli się dostosujesz to tych zasad na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

Pamiętaj o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu, oczekuję szacunku. Nie ponaglaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta, jeśli zastosowałeś się do tych paru zasad przedstawionych powyżej.

Dwa Serwery godne uwagi:

b_350_20_0B750B_0C4F08_39F115_111111.png

b_350_20_0B750B_0C4F08_39F115_111111.png

GG:50069016

graphic.png

Napisano

na tak.

+rozkręcony.

+wiek

+mod

+sloty na ten mod

Legend is only one <3 Wayne Rooney .

Napisano

A więc widzę że dużo ludzi piszę +/- Rank. No niestety jak na mod tego typu ten ranking jest  bardzo wysoko postawiony. Patrząc przede wszystkim względem tego linku: http://www.gametracker.com/search/cs/PL/?query=hns To nie jest mod typu cod albo pb albo cos tego typu gdzie ma się slotów 32 i wiecznie pełne. Ten mod jest ogólnie bardzo mało znany raczej osobom które nie wiedzą co to jest. No więc podsumowując Ranking jest bardzo wysoki jak na ten Mod.

• Donator
Napisano

+ Ranking GT

+ Wiek właściciela

+ Mod

+ Ktoś tam gra 

Tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie