Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane I to by było na tyle..... Rezygnacja COVID-19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: @ COVID-19
Z jakiej rangi rezygnujesz?: Ze wszystkich od Head Admina po Właściciela TS3
Powód: Długo się zastanawiałem nad tym wszystkim, dawałem sobie nie jedną szansę, by jakoś sobie z tym poradzić i lecieć dalej i nie przejmować się hejtami. Niestety dla mnie to za dużo i po prostu ja tutaj nie pasuje. Wiem, że Csowicze są mocną Siecią, która podoła wielu przeciwnościom. Dziękuję całej Administracji, Moderacji, opiekunom serwera, moim podopiecznych  @ Admin CS:GO [Only Mirage] oraz użytkownikom calego forum za te kilka tygodni pracy z Wami, a także za wszelkie wsparcie z różnymi problemami i sytuacjami dla @w-rumcajsjumper.gif RumcajsJumper @ Sysia ;*, @ Lolcia :3oraz mojego misia @ Szedi❤Ktoś inny mnie wzywa i oficjalnie i definitywnie kończę staż tutaj.

Dzięki wielkie za wszystko!

@ Damianciu to nie prima aprilis. ;] To decyzja nieodwracalna.

@ PsychO. Tak słuszna decyzja.

Napisano

Również dziękuję za współpracę. Lekko nie miałeś i kto ma wiedzieć ten wie co było pięć. 

W razie w kontakt mamy stały, wpadaj czasem ? 

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Napisano

Cóż trochę słabo to wygląda moim zdaniem, to jest internet trzeba być przygotowany na hejt oraz trzeba mieć jajka by być kimś na wysokim stanowisku  ale podawanie się wygląda słabo cóż no życzę powadzenia w życiu ;) 

comment_fzF25nzjmbYJWkXsyrX2gf6x1NkQLGRY.gif

• Sponsor PRO
Napisano

Serio reakcje "hahha "? trochę się zastanówcie zanim coś dacie... tacy dorośli ...
a tak btw zawsze mamy kontakt jak coś <3

tumblr_n1ee6zrPfF1tp8a60o1_500.gif.beece321c093b78e6128153080c11525.gif
Lubisz się całować ? :3 | ask.fm/biogenix

• Legenda Sieci
Napisano

Dzięki za współpracę!

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

Napisano (edytowane)

No cóż twoje decyzja, lipa bo sieć straci bardzo dobrego head-admina. :(  A ci co dają haha, to widać jacy kur*a dorośli, zero szacunku dla kogoś kto odjebał kawał dobrej roboty.  Trzymaj się kontakt zawszę zostanie :)<3 

Edytowane przez Szedi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie