Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
Twój nick: MaReKuMIcS
Nick oskarżonego: Radom|BoxDel
IP/SID oskarżonego:
Godzina i data zdarzenia: Pare ostatnich dni
Mapa: wszystkie 
Screeny/demo: nic 
Opis: Pisze dla tego ze gracze rozkręcają rundy tylko i wyłącznie po to zęby nasz kochany admin mógł sobie pozabijać.
 A potem jak już jest pełno zombiakow to wbijają do kamp robią cele owszem ale nawet nie dotykają lm nic tylko podstawka.
Ja i inni gracze biorą anti jak zostaną zarażeni ale co jak zaraz paka na jednego i cześć. "ANTI/PAKA ANTI/PAKA" Admin już czekający w Kampie tylko spamuje ZOMBI CELE
Wysyłają sobie AP to paki latają...
I czy to jest normalne żeby dobry gracz ^`^ miał stat 28 do 67.... Dziś pisze do Naszego kochane admina ze tak robią a on mi na to ze mam wyjść i nie wracać.

Jego podejście do ludzi na tym serwerze jest prze żałosne .. 

Czy po prostu zrobili sobie serwer pod siebie ? 

Edytowane przez MaReKuMIcS
Napisano

Jesteś zabawny nakrec demko w którym jest pokazane że zm nie rozwalaja lm / Sirum ma dosyć specyficzny tryb gry gdzie lubi zarażać innych / granie podemnie ? ty sie chyba chłopcze zle czujesz :) nie potrafisz kupic maski to nie mój problem ani niczyj inny / Skoro masz problem że nie rzucają mi bomb to może nie rozumiesz na czym polega powiedzenie oko za oko ząb za ząb . Gracz który robi cele i nie trzeba go upominać to dobry gracz nie to co ty . Siedzisz w kampie jeżeli ciebie zarażą to zaczynasz zwiedzać mape :)  Twoje zachowanie to inaczej Hipokrytyzm . Zapoznaj sie z regulaminem potem składaj skargi . Dziekuje za uwage .Pozdrawiam

Napisano

Tak jak napisał wyżej kolega - Sirum i ja (^.^) mamy taki sposób gry, głównie gramy jako zombie. Nie Nasza wina, że akurat Ty jesteś tam gdzie leci paka, staraj się chodzić w mniejsze miejsca, gdzie nie chodzi 10 typów do jednej kryjówki. A Jeżeli chodzi o podkładanie się, także zarażałem Radoma, nie ma tu mowy o żadnej faworyzacji czy czymś podobnym, a jak uważasz inaczej daj sensowne dowody demko/ss a nie rzucasz słowa na wiatr nie dając sensownych dowodów, które mogłby przyznać Ci rację

Pozdrawiam ^.^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie