Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane <span class="ipsBadge ipsBadge_green">Przyjęte</span> Admin.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem na TAK.

+ AMXX

- Steam

+/- Za podanie 

+ Ludzie piszą że ogarniasz i pewnie tak jest.

+ Składka

- Za wiek ale powinieneś dać radę 

If you can dream it, you can do it! ~Hardwell

Napisano

Jestem na TAK:

+ Składka
+ Ogarnięty

+ Mikrofon

+ Sporo przegranych godzin
+ Fajnie się z nim gra

+ Reklamy
P.S nie wiem po co osoby które nie graje wgl na serwerze wypowiadają się w tym temacie.. ;/ Administracjo zróbcie coś z tym bo tylko sobie posty nabijają a nawet człowieka nie znają.. A za wypowiedź tego całego "botek" normalny gracz by już warna dostał :)

Napisano

Posiadasz STEAM (tak/nie):niestety nie ale mam już pieniądze na zakup cs 1.6 więc to kwestia dni kupienia tej gry na Steam.

Nie rozumiem. Chyba jestem głupi..  Masz hajs na cs 1.6 na Steama ale to co chcesz kupic samo gre na steama ? Kto jak woli a dwa kwestia dni, to ciekawe na co czekasz skoro masz hajs ;) 

Posiadasz mikrofon (tak/nie):tak

Mikro na serwerze +16?

Znajomość AMXX (1/10):6-7

Nie przekonuje mnie to ;)

00210609860131360226.png

Napisano

Sory, że jeszcze raz napisze. Możecie dać mi warna lecz.. Przemek grałeś wgl na jb ? Bo po Twoim poście sądzę, że nie.. Pytasz się czy Evix ma mutacje.. pograj to zobaczysz a nie bez sensu wpier... się w życie serwera jak nawet nie grasz a na pewno nie znasz graczy.. ;/ 

Napisano

Widzę że niektórzy nie czytali wymagań na admina. Minimum 16 lat więc czemu piszecie że +wiek :).

Jestem w stanie dać tak ze względu na :

-Steam

-Mikro +16 :)

+Składka

+Amx

+Reklamy

A tak odbijając od tematu, zastanawiam się w jakim wieku dostałeś admina :). Pozdrawiam.

Napisano

+Jestem na tak

+Jest spoko

+Reklamy

+Amxx

+Ogarnia

+Jest często on

+Mikro

TQMnWK.jpg

Kontakt ? Zapraszam na email, gg oraz Skype

Email : patryk12214@gmail.com

GG : 52309199

Napisano

Jestem na NIe.

+steam

-podanie nie przekonuje

Legend is only one <3 Wayne Rooney .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie