Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Twój nick: Valeria

Nick oskarżonego: Z racji, że było ich kilku, wymienię po kolei : OneTapMACHINE, rdk, oraz Fatal1tY :)" 

IP/SID oskarżonego: Również podam po kolei: "OneTapMACHINE" 3019 STEAM_0:1:4005985  25  1:15:54   34    0
"rdk" 3052 STEAM_0:1:534500041  13 21:24   28    0
"Fatal1tY :)" 2972 STEAM_0:1:197161327   0  2:56:02   32    0

Data i godzina zdarzenia: 2020-04-29  02:28-02:58

Dowody: https://megawrzuta.pl/download/8d2006ce2e0147596afe5ac0143c5949.html

Opis sytuacji: A więc: wbiłam pograć na jakiś serwer, zobaczyłam, że jest kilku graczy, więc wbiłam. Tam zastałam sytuację, gdzie wyżej podani gracze grali razem, bawili

się mimo, że byli w przeciwnych teamach, nawet dochodziło do momentów, że chcieli, żebym ja nie zabijała ich, żeby oni mogli sobie "poćwiczyć" skoki na skrzynkę na gali. A gdy odmówiłam ciszą, to gracz z mojej druzyny zaczął podawać publicznie moje położenie i broń tak, aby drudzy mogli mnie zabić. Wtedy reszta dalej mogła sobie latac skakać i cwiczyc, a ja musialam czekać. Do tego durne aluzje tego niedojrzałego emocjonalnie Fatality,  cytuje "kobita ma okres" domyślam się, że wszystko można sprawdzić co kto pisał. 

To rozpiska: 

02:30-03:42 ewidentnie widac, że gracze ct i tt sie bawia, podsadzają

14:00  rdk i OneTap biegają sobie z kosami a Fatality oczywiście nic z tym nie robi, no bo admin od tego nie jest przecież :)

15:20 sytuacja jak wyżej

17:00 Durna uwaga na czacie apropo rzekomego okresu i kolejna zabawa dzieci 

20:20 To samo jak wyzej

Moglabym rozpisać więcej, ale uznałam, że tyle starczy. A o tym, że jeden z nich jest adminem dowiedzialam sie dopiero po rejestracji.. Moim zdaniem osoba, która nie pografi uszanować tego, że gracze chcą pograć normalnie, nawet w takich godzinach nie powinna pełnić funkcji admina.

Pozdrawiam

8.png

Napisano

Niestety skarga wydaję się słuszna, przymknąłbym oko na zabawy mimo celów mapy no bo późna godzina i jeśli garstka osób chcę się bawić a nie strzelać w siebie to tam ich prawo, ale "piętnowanie" osoby która przyszła spokojnie pograć w dodatku przez admina to już zasługuję na klapsa..  Zaznaczam, że nie obejrzałem dowodów i odnoszę się jedynie do Twojej wypowiedzi bo zaszczypały mnie oczy na wieść, że skoro chcesz grać to masz okres :D a druga sprawa to słaba reklama serwera jeśli nowy gracz chcę grać i za to jest wyśmiewany. Nu nu nu! A ja mimo wszystko zapraszam Cię do gry bo w zdecydowanej większości czasu gramy tam "normalnie" Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie