Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick*: kasztan loves u
IP / Steam ID*: STEAM_0:1:465603475
Admin banujący: shou
Data i godzina otrzymania bana*: 10.05.2020 ok. 20:30
Runda: niestety nie pamiętam , ale jedna z początkowych
Serwer*: Only Awp  CS:GO
Powód: przy banie nie było napisane. prawdopodobnie wyzywanie
Link do demka*: nie posiadam
Wycinek z konsoli*: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź www.CSowicze.pl aby poznać szczegóły.
Krótki opis sytuacji*: Admin shou wbił na serwer bo chwili przerwy od kiedy go widziałem. nie wieżyłem mu ze ma dalej admina bo dosyć nie dawno dostał Vac bana. kazałem mu pokazać , zamroził mnie po czym ja "dla jaj" powiedziałem ze nadużywa mocy administratora , shou się wtedy zdenerwował i kazalłmi zamknac ryja wyzywając mnie przy okazji , odpowiedziałem mu wyzywając go po czym on stwierdził że mam pr*******e i dostałem prawdopodobnie perma. Jednym ze świadków był admin Rutek.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i degrada dla admina shou
Pozdrawiam

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

Napisano (edytowane)

Byłem przy tym i sytuacja wygląda mniej więcej jak napisał, po prostu psycha siadła shouowi i tyle ;) Gostek do unbana imo

Edytowane przez Rutek.

sygna.gif.ae330d93261deb6668e28e3acc4ffa17a.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie