Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Napisano

Twój Nick: Ricoo
Daj nam się poznać [min. 5 zdań złożonych]: Siemka, na imię mi Daniel. Mieszkam w małej miejscowości w województwie wielkopolskim. Interesuje się piłką nożną (głównie Bundesligą). Jestem miłośnikiem, starego polskiego dobrego rapu. Bardzo lubię grać w gry, zarówno w fps, jak i jakieś fajne strategie. Jestem osobą bezkonfliktową, spokojną i chętną do pomocy. 
Jak się o nas dowiedziałeś: Znajomy mnie tu ściągnął jakiś czas temu do pomocy na swoim serwerze. I tak wyszło, że zostałem na dłużej. 
Co byś wprowadził w życie serwera?: Na pewno, porządek i spokój na serwerze. Nie należę do osób nadzwyczaj kreatywnych, by wymyślać jakieś konkursy, turnieje etc. Ale, zawsze jestem do dyspozycji i chęci do pomocy mi również nie brak. 
Twoje doświadczenie: Głównie to wiele serwerów własnych, czy takich prowadzonych wspólnie ze znajomymi. 
Byłeś już administratorem ts'a? [Jeśli tak to jakich serwerach?]Tak jak wyżej, głównie tak naprawdę na serwerach własnych. oraz postawionych ze znajomymi. 
Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak 
Ile możesz poświęcić czasu?: Na ts można mnie spotkać praktycznie przez większość dnia, jak i wieczora/nocy .
Posiadasz mikrofon?: Tak
Przeszedłeś mutację głosu?: Tak

• Zasłużony
Napisano

jestem na NIE

- jest wystarczająco dużo adminów

- większość swojego czasu na ts spędzasz na AFK (  Ricoo - był AFK przez 1 dzień 17 godzin 20 minut )

- z tego co Damianciu mówił ostatnio na ts, rekretacja była zamknięta ( wiem, że to Twój kolega, więc pewnie przymknie na to oko)

+ wiek

+ pomoc

Napisano

"Na ts można mnie spotkać praktycznie przez większość dnia, jak i wieczora/nocy ." -  będąc zmutowanym :kappa:

Co z tego, że jesteś często na tsie jak cały czas mute na Damiancia kanale ;v

-nabijanie godzin pod podanie

-ostatnio coś było mówione, że na razie nie będą przyjmowani nowi admini tak wiec proszę bez faworki panowie.

+ doświadczenie

podsumowując jestem na nie.

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

• VIP
Napisano (edytowane)

podanie_odrzcuone.png

Edytowane przez kML
Rekrutacja jest zamknięta, Rumcajs miał zablokować pisanie w dziale ale widzę że tego nie zrobił. Mamy dość adminów, nie potrzeba nam kolejnego :)

Bez-nazwy-3.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie