Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Lord Voldemort
Czego dotyczy propozycja: Hej, to znowu ja :D , wiem macie mnie dosyć ale wpadłem na fajny pomysł (chyba) jestem ciekawy czy się ludziom przyjmie już tłumaczę o co mi chodzi.
Wpadłem na pomysł że jak zostanie 1 osoba w drużynie TT (terrorist) i 1 osoba w drużynie CT (Counter-terrorist) To żeby można było wybrać opcję na noże , bądź AWP bez celownika , Raczej jestem za tym żeby była nożówka bo z tymi AWP to zawsze jest na serwerze Only AWP . Widać że ludzie na serwerze co grają lubią się nożować , i była by to jakaś nowa rozrywka dla graczy. Oczywiście żeby był wybór jedna osoba przyjmuje wyzwanie, druga odrzuca i gra się normalnie.  Niech się ludzie wypowiedzą i niech dadzą swoją opinie . PS jak byście (administracja) doszła do wniosku że takie coś dodajecie i nie było by z tym problemu to prosił bym jeszcze o takie kółka od modelu postaci żeby było widać kto gdzie jest żeby nie biegać po mapie i się nie szukać :D . Chyba w miarę logicznie napisałem i każdy dojdzie do ładu i składu jest 9 rano jeszcze nie piłem więc było ciężko więc przepraszam za kłopot i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji Pozdrawiam Lord Voldemort AVADA KEDAVRA 

Napisano

Co ty serwer ForFun robisz z serwera 5vs5?

Jakieś zbędne modele - które będą lagować serwer - jest wystarczająco modeli na serwerze w sklepie.

Serwer działa prawidłowo bez żadnych błędów i tak zostanie.

Też twoje końcowe "Na noże i AWP noscop'y" co to jailbreak?!

Jestem na nie

A wiem na co serwer stać bo zajmuje się nim od środka, jest idealnie zbalansowane.

Propozycja i tak jest do odrzucenia bo jest to zbędne, serwer działa bez skoków varu czy dropu fpsów. - @ ALTo @ G00D MACHINE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie