Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Wzór

Imię: Kuba
Nick: Ponury
Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.121:27200/
Znajomość komend Amxx[1-10]: 7-8
Mikrofon[TAK/NIE]: TAK
Składka (jeżeli admin nie będzie płacił składki (minimum 10zl) zostaną mu dodane flagi admina bez VIPa) : Jestem w stanie płacić 20 psc
Dlaczego chcesz zostać Adminem: jestem bardzo aktywną osobą na serwerze (gram tak mn.w po 6-7h dziennie) większość mnie zna i darzy sympatią, nie jestem osobą wywyższająca się z rangą, miałem trzy swoje serwerki z czego na jednym opiekuna, jestem w stanie wesprzeć serwer finansowo, W szeregu administracyjnym pierwszy raz byłem bodajże w 2017 i od tego czasu po prostu raz na jakiś czas range zdobędę, no i w sumie bardzo bym chciał mieć tu tą range ale też nie chce się narzucać i tym podobne.
Coś o Sobie:  Siemka!, na imie mi Kuba lat mam 16, jestem osobą empatyczną i nie wymagam za dużo uwagi ani atencji, nie lubie mieć żadnych wrogów wole być każdym na "Ty", w wolnym czasie wychodzę na boisko bądź chodze na treningi, gdy bardzo mi się czegos nie chce to po prostu siadam i odstresowuje się w grze (dokładnie na waszym serwerku DM), mieszkam w okolicach Warszawy no i mam 3 siostry i braciola staruszka.
Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198895673217/

Licze że rozpatrzycie to pozytywnie i będzie najmniej osob na nie. Dziękuje i pozdrawiam każdego kto to czyta :)

*EDIT* Jęzeli ktoś jest ogarnięty w tym temacie i nie odwala to wiek nawet dużego problemu nie robi, jeśli chodzi o moje siedzenie na /spec było to najczęściej spowodowane tym że jadłem lub musialem cos innego zrobić a nie chciałem kasować stat, a jeśli chodzi o mikrofon to po co mam się udzielać na mikrofonie skoro nikt tego nie robi, na dm skupiasz się na grze a nie na mikrofonie, ale jeśli chcsz mogę to nadrobić

Edytowane przez Ponury CrPk
Napisano (edytowane)

Nie

Podanie może i ładne ale:

- GT nie dość że słabe to jeszcze bite na spect ;) Specjalnie zwracałem na Ciebie uwagę i siedziałeś większość czasu na spec 

- Mało się udzielasz przez mikrofon coś 

EDIT: Nie pisz mi na PW czemu taki surowy itp tym zachowaniem pokazujesz właśnie że wiek 16 obowiązuje . Po co mi takie coś piszesz jak to jest podanie i inni admini się muszą wypowiedzieć i mieć argumenty ...

Edytowane przez Degus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie