Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sam pomyśl: tyle pieniędzy i lat życia, ile zechcesz! Dwie rzeczy, których ludzkie istoty pragną najbardziej… Tylko że ludzie mają wrodzony talent do wybierania właśnie tego, co dla nich najgorsze.

luna.gif

1600 postów 19.01.2016 [°]

1700 postów 31.01.2016 [*]

• VIP
Napisano

"Powiedz skąd dojeżdżasz powiedz mi skąd jesteś chodź ze mną za garaż, nie będziesz żałować ściągnij spodnie będziemy się całować powiedz skąd dojeżdżasz wyjaw mi swój sekret mi nie odmówisz, jestem uparty lecisz na bajer albo palisz narty" :0drinks::DD

• Sponsor
Napisano

"Ride or die" :beka:

W pracy za kółkiem i w czasie wolnym za kółkiem :D

sygna.gif.61a21a17fbfeb956d5127190f34f3807.gif

Napisano

"Nie jestem ideałem, nie próbuje nim być ale nikt nie będzie mówił mi jak i gdzie mam iść" :)

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

• Zasłużony
Napisano

Zawsze będę sobą, choć ciągle się zmieniam. Tyczy się to kwestii samo doskonalenia. 

16548.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie