Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick*:AWP Maister Csowicze.pl

IP / Steam ID*:STEAM_1:1:547466730
Admin banujący:Wirtek
Data i godzina otrzymania bana*:08-24-20 16:19
Runda:nie wiem
Serwer*:5 maps
Powód:hacker
Link do demka*:brak
Wycinek z konsoli*:

Connecting to public(91.224.117.55:27050) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 91.224.117.55:27050
Disconnect: You have been banned by this server, check http://CSowicze.pl for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check http://CSowicze.pl for more info.

**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU

Krótki opis sytuacji*:Wbiłem na serwer na 3 ostatnie rundy ,dokończałem film i dostałem bana za cheaty.

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

Napisano (edytowane)

To jest moje demko

Runda 3

5:45 - 6:20

7:50 akcja w oknie

10:50

12:00 - 12:25

14:05 - 14:15

16:10 - 16:25

18:40 - 18:50

19:20 - 19:30

28:15 - 28:25

33:05 - 33:15 ( może się tu czepiam chociaż ten ruch celownika... )

34:50 - 35:00

http://w55.gotv.pro/srv62725/auto0-20200821-220114-166405493-de_mirage-_PL______5_MAPS______VIP_20-9__128TR_ws_gloves_icons_fv_knife_agents_CSowicze.pl_1shot1kill.pl.dem.zip

@ Wirtek jeszcze czekamy na Twoje

Edytowane przez Henbleidd
Napisano

2.19 - 2.25 Jak wytłumaczysz, co to było za zachowanie... to jesteś koksem 
4.45 - na z lagowanym demku wygląd to normalnie, lecz w grze ledwo co wychyliłeś od razu bania. Najwyraźniej 300 Hz jest posiadane
8.40 - zawsze rashowałeś psa do zamku a teraz? Co się stało? Skąd to zwątpienie?
9.40 - kolejny bardzo szybki strzał 300 Hz i "5" pingu robi swoje (Jak coś miał 50)
10.50 - kolejny strzał na piksel
11:20 - 11:23 - wiedziałeś, że chop jest za elektrykiem, mimo to postanowiłeś uciekać. Przypomnę tylko, że ty lubisz, oj lubisz wychylać z prefirem, ale no co widziałeś jak ci rashował.
12:19 - Chciałeś przycelować w S nagle zobaczyłeś na wh że gościu zaraz bedzie na elektryku i fajnie przesunąłeś celownik powoli by być już gotowym na jego wyjście
13:05 - wpuściłeś MrDino na mięso armatnie, żeby sobie zdobyć fraga, gdy ten nie da rady. Byłeś już na to gotowy, zanim TT wszedł przez drabinę
14:05 - właściwie czemu to patrzyłeś? (możliwe, że trochę się przyczepiłem, ale normalna osoba, która robi 40 fragów co mecz, by wcelowała się w S lub wiedząc, że jego kolega patrzy drabe)
14:40 - znów dokładnie wiedziałeś, w którym miejscu stoi przeciwnik.

Szybko podsumowując
Jak dla mnie chopie, się starasz ukryć. Wychodzi ci to miernie, masz fatalny gamesens mimo to zawsze doskonale czujesz, kiedy kto wychyli i kto jak jest ustawiony. Trzymasz celownik zawsze sporo nad głową. Kiedy już masz wychylić na kogoś zawsze masz go na poziomie głowy.

Fajnie się starałeś kryć :)

Demko: http://w55.gotv.pro/srv62725/auto0-20200824-141749-2060958934-de_train-_PL______5_MAPS______VIP_20-9__128TR_ws_gloves_icons_fv_knife_agents_CSowicze.pl_1shot1kill.pl.dem.zip

Napisano

@Wirtek 

1 akcja słyszałem kolesia który schodzi po drabinie wiec wychyliłem i strzeliłem a RNG pomogło 

2 Słychać go było 

3 Ponownie było go słychać wiec raczej nie wychyle na niego z nożem

4 Normalna akcja moim zdaniem 

5 Słychać skok moim zdaniem normalne zabójstwo 

6 Bomba była zaplantowana więc nie widze powodu żeby rashować 

7 Na tą akcje nie mam wytłumaczenia 

8 Było słychać drabine na początku gdy się dobrze wsłuchasz

9 Patrzałem się tam bo paka była w pokoju z drabiną,więc przeciwnik mój puść nie koniecznie górą lecz też dołem 

10 Słychać zooma ze snajperki 

Jedyna akcja jaka była podejrzana to 7 gdzie zabijam chłopa przez smoke ze scouta reszta moim zdaniem jest normalna.

Napisano

Co do demka 1 od admina Henbleidd

1 zabójstwo w kuchni sam się dziwiłem że to weszło ale mandaloriana zwykły noscope 

2 Tego nie wytłumaczę

3 Przed 10:50 słychać skoki od 2 graczy,po 10:50 oni uciekają jednocześnie dźgając się i uciekli.Ja poleciałem za nimi i ich po prostu zabiłem, a wychulać mi się nie opłacało bo byłem sam na 2

4 Moim zdaniem tu jest jakiś błąd demka bo normalnie przymierzałem w głowę więc nie wiem dlaczego tak tutaj widać

5 Zwykłe noscope a że weszło to po prostu szczęście

6 Normalne wykorzystanie one way smoke'a na okno 

7 Pierwszy strzał normalny drugi prefire ze scouta bo widziałem gdzie jest chłop 

8 Słychać kroki pushującego przeciwnika 

9 Słychać skok z drewna na skrzynkę a jeśli chodziło ci o plant w tamtym miejscu to był randomowy

10 Jak dla mnie normalne 

11 Znów strzał który nie mógł wejść ale weszło moim zdaniem lucky

W demku powyżej widać było sporo strzałów ze scouta noscope ale moim zdaniem to zwykłe szczęście głupiego bo jak bym miał jakiegoś aima czy coś w tym rodzaju to każdy strzał by wchodził bo scout to celna broń.

Napisano

brak_ub.png

Rozpisane demo od opiekuna @ Henbleidd

6:55-dobrze wiesz, że jest wcelowany

8:40-ta sama sytuacja biegniesz na pewniaka w jedynki ( nawet zanim ct'ek rzuca nade'a),dlatego wątpię, że w 6:55 sprawdzałeś sobie po kawałku czy tam kogoś nie ma.

12:07- TRIGGERBOT strzał wchodzi w sam początek modelu a twój celownik wędruje daleko za model.

12:20 strzał kompletnie z tyłka leci w głowę ct'ka przez ścianę ( pomijam fakt, że zanim dobiegłeś do okienka poprawiałeś celownik adekwatnie do położenia antyterrorysty.

14:05 - 14:15- ten sam schemat celownik leci poza model a strzały wchodzą idealnie.

Całą mapę biegasz na pewniaka bez sprawdzania jakichkolwiek  miejscówek .

Demko SPALONE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie