Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick podejrzanego: Elo  Benc (nie uwzględniam wielkich i małych liter - tu może być pomyłka)
Serwer: ONLY DD2
IP podejrzanego (komenda amx_ip / status / /ip): skad mam wiedziec jakie jest jegi IP ( teraz to juz po temacie skoro piszę ten post) ?
Link do demka: nie jestem w stanie znalezc dema zgodnie z instrukcją napisaną w temacie powyżej. Podaję zatem tak: 27.08.2020 godz. 18.32 - to jest juz wkurw mój.
Podejrzane momenty: wszystkie, nie ma co obgadywać, koles jedzie ostro
Opis sytuacji: wieczny wpyerdol i śmiech z jego strony oraz pytania kiedy dostanie bana.

Dlatego nie uważam za słuszne opisywanie sytuacji itp w oddzielnym poście (a nie chatboxie/czatboxie jak kto woli) tylko wtedy kiedy jest to potrzebne.

Proszę, powiedzcie mi, kiedy ten post zostanie przeczytany/ zbadany/ oceniony...

Fajnie, że Jessa zwróciła mi uwagę, że od zgłaszania takich awarii jest odpowiedni dział, ale powiedzmy sobie szczerze, czy ban dla kogoś kto psuje nam grę jest potrzebny po 2 godzinach, 2 dniach lub tygodniach ?

To się robi na szybko, żeby skurwie*** wiedział, że jest ktoś kto czuwa i potrafi kopnąć dobrze w dupsko.

My chcemy po prostu grac a nie bawić się w pisanie postów na forum.

Dlatego też bardzo ważny jest czas reakcji admina.

Jest to mój pierwszy post tutaj i wolałbym, żeby był ostatni.

Kiedy grałem w 1.5 byłem bardzo aktywny na ŚLĄSKIM BENDENIE  i  BIAŁOSTOCKIM WAR B2- jeśli ktoś zna lub pamięta :), teraz mam mniej czasu, a 20 lat  grania w CS-a już minęło od studiów, więc wybaczcie proszę, ale rozumiecie, że poświęcam czas na inne ważniejsze sprawy jak RODZINA.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie, którzy to przeczytali i udaję się w międzyczasie szpachlować balkon ....

• Sponsor
Napisano

temat_zamkniety.png

Brak dowodów, brak IP,SID. Temat bezsensowny. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie