Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam . Chciałbym zaproponować wgranie nowego pluginu widzę , iż go nie ma a to dobry plugin a wiec do teamtu plugin : /sell . 

Dzieki temu plugionowi po wpisaniu /sell dostajemy jakies 4-3k za sprzedaż naszego PERKU !

Myślę , iż ten plugin pomorze dużo graczą oraz im sie to spodoba :) A więc możecie sie wypowiedzieć na ten temat . 

Dziękuje , Pozdrawiam FT9

91153029945565129844.png

Napisano

Czemu nie, jest to dobry pomysł, powinno się ten plugin wgrać na wszystkie CODy ;)

Na wszystkich nie, nie kazdy dprot bedzie wspolpracowal z tym pluginem.

Co do pomyslu na ten serwer to mozna by dodac, jesli jest dobra wersia dprota

Jeżeli spodobał Ci się mój post lub po prostu Ci pomogłem - daj mi strzałkę w górę.

Pisząc do mnie na GG, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: siema, jesteś, ? Jeżeli się dostosujesz to tych zasad na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

Pamiętaj o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu, oczekuję szacunku. Nie ponaglaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta, jeśli zastosowałeś się do tych paru zasad przedstawionych powyżej.

Dwa Serwery godne uwagi:

b_350_20_0B750B_0C4F08_39F115_111111.png

b_350_20_0B750B_0C4F08_39F115_111111.png

GG:50069016

graphic.png

Napisano

Na wszystkich nie, nie kazdy dprot bedzie wspolpracowal z tym pluginem.

Co do pomyslu na ten serwer to mozna by dodac, jesli jest dobra wersia dprota

-.- nie komentuje o tym dropot

co do pomyslu watpie macie juz rynek :D 

Napisano

No ale rynek to nie to samo , bo wiesz na rynku sie da wystawić 1 itemek za monety lub kase ale , jakis pierdół (perków beznadziejnych) nikt nie kupi a gracz kupując perki za 10 monet w sklepie chciałby sprzedać ten gorszy z perków , ktory raczej nikt nie kupi na pluginie /sell za te kilka kafli to umili grę :) .

91153029945565129844.png

Napisano

Jestem za ! Rynek jest slaby prawie nikt tam nic nie wystawia , a tu chodzi o sprzedawanie perkow , dzieki ktorej bedzie kasa $$$ 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie