Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick*: Pilex
IP / Steam ID*:  https://steamcommunity.com/profiles/76561198816211905/
Admin banujący: Opiekun serwera Haxiu.
Data i godzina otrzymania bana*: 17.09.2020 19:07
Runda: Nie pamietam.
Serwer*: only mirage
Powód: Cheaty
Link do demka*: http://611.gotv.pro/srv56779/auto0-20200917-183028-262361714-de_mirage-____CSowicze.pl_______Only_Mirage_128TR__FreeVIP_Skins_Knife_Gloves_SklepSMS____1s1k.pl.dem.zip
Wycinek z konsoli*:  Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź www.CSowicze.pl aby poznać szczegóły.
Krótki opis sytuacji*: grałem sobie dosyć dobry meczyk, wchodzi pan opiekun na serwer po akcji gdzie dałem mu czysty strzał przez dziure (niby przez sciane) przeszedł na specta i zaczął mnie obserwować. Po jakimś czasie zostałem zbanowany.

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

Edytowane przez Pilex
złe demo
Napisano

13.04 - 13.10 idziesz tak jak byś wiedział że ktoś jest wcelowany w konekta po czym wychylasz nie sprawdzasz nic od razu na gościa z side a

15.13- 15- 22  ?

16:12- 16:35 cała ta akcja, same hedy walisz, moim zdaniem lekki triger ustawiony pod klawisz

17.52-17-59 nawet w niego nie celowałeś a dostał hs

30:25-30:27 dosłownie 1 milisekunda jak mnie wdziałeś a oddałeś idealny strzał

31:25 - 31 :34 Zawsze jesteś wcelowany tam gdzie ktoś wychodzi (jedna z wielu akcji)

32:54 - 33:00 - Po tek akcji zdecydowałem że dostaniesz bana, idealnie celownik na głowie i oczywiście hs

UBT zdecyduje

banner.png

Napisano

13 minuta- nie byłem wcelowany w gościa, sprawdzałem bsa, nie musze najeżdzać doslownie srodkiem celownika aby sprwadzić daną miejscówke, nie mógł być gdzies indziej niż na bs'ie  albo gdzies pod drewnem badz okolice kanapki, poniewaz zabil goscia z rampy a widzialem to na mapie.
15minuta- dobry strzal nie widac zadnego triggera ani nic.

16 minuta- fajna akcja w sumie wlepie w moje fragmovie, widać manualny aim, zadne podrabiane gowno. ubteam zauwazy :) 

17 minuta - polecam spowolnione tempo bo chyba zbyt szybko celuje jak dla ciebie opiekunku <3 

30 minuta-  widac cie bylo przez spora sekunde do tego zawsze strzelam przez ta dziure bo ludzie placza +  fajnie widac jak biegnie srodkiem trasy i da sie na to zaregować 

31 minuta pierwszy frag na schodach widzialem przeskakujaca glowe w connectorze wiec sie wcelowalem, nastepnie jak w kazdej rundzie pierw patrze schody nastepnie jungle, standard grania awp. 

32 minuta fajny skanik, dobrze siadlo.

Napisano

gracz_odbanowany.png

13.04 - 13.10 idziesz tak jak byś wiedział że ktoś jest wcelowany w konekta po czym wychylasz nie sprawdzasz nic od razu na gościa z side a Nie wiem co jeszcze miał sprawdzić? -b

15.13- 15- 22  ? takie +/- sam ns wygląda na farta a strzał z deagla normalny

16:12- 16:35 cała ta akcja, same hedy walisz, moim zdaniem lekki triger ustawiony pod klawisz strzały nie mają jakiegoś określonego schematu, mechanicznych przejść czy podejrzanej celności -b

17.52-17-59 nawet w niego nie celowałeś a dostał hs to, że celownik przechodzi na przeciwnika po strzale jest winą demka -b 

30:25-30:27 dosłownie 1 milisekunda jak mnie wdziałeś a oddałeś idealny strzał normalny strzał, jako, ze jest wcelowany jego czas reakcji się skraca (wcześniej nie trafił jednego tt)

31:25 - 31 :34 Zawsze jesteś wcelowany tam gdzie ktoś wychodzi (jedna z wielu akcji) wcelowanie w podstawową pozycję, widać głowę ctka który skacze na 2skoku w stronę schodów 

32:54 - 33:00 - Po tek akcji zdecydowałem że dostaniesz bana, idealnie celownik na głowie i oczywiście hs widział go jakąś sekundę wcześniej, nic nadzwyczajnego tak strzelić ( nawet przez ścianę)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie