Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick*:LaeNN
IP / Steam ID*:STEAM_1:1:534184501
Admin banujący: Jokerek
Data i godzina otrzymania bana*:10-04-20 19:18
Runda: nie mam pojecia
Serwer*: mirage 5v5
Powód: wh
Link do demka*:http://753.gotv.pro/srv55715/auto0-20201004-185707-1532742517-de_mirage-________PL_EN______CSowicze.pl_____5vs5_Mirage_____ws__gloves__knife_____128TR___1s1k.pl.dem.zip
Wycinek z konsoli*:dostep do tego serwera zostal dla ciebie zablokowany
Krótki opis sytuacji*: no co gram sobie XDD admin niby ze wyszedl a oczywiste ze mnie sprawdzal i wiedzialem o tym pogralaem sobie i dostalem bana za wh :d

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

• VIP
Napisano

Chciałbym rozpisać demko ale niestety jest bardzo zawirusowane i nie jestem w stanie go pobrać. Z podejrzanych akcji to już teraz mogę powiedzieć, że zawsze wychylał z pre firem, plus mimo, że nie dostawał info za każdym razem wiedział skąd przyjdzie przeciwnik.  Jedna runda, która rzuciła mi się w oko to obrona bs B. Wcelowany wchodził w gościa na shorta, gdzie normalna osoba nie miała prawa go słyszeć, kolejna akcja to jak przeciwnik wracał z bs A, a ten oto osobnik od razu wiedział, że gość będzie chciał wejść w connecta i był już dawno wcelowany.

9U61ktU.png

• VIP
Napisano

Demko nie chce się odpałić w cs go... Nie mam pojęcia czemu.. Ja swoje akcje podejrzane opisałem. Było też pare akcji w których owy gracz używając skoku wyskakiwał na gracza wcelowany nie jedno krotnie na midzie w oknie wiedząc w którym miejscu stoi. Pre fire to normalna rzecz, lecz jednak w większości zagrań po prostu wiedział za dużo. Taka jest moja opinia.

9U61ktU.png

• VIP
Napisano

Pierwsza podejrzana akcja to runda 2 czas 1:36 w której to laen nie mając pojęcia z jakiej strony przyjdzie przeciwnik wyskakuje wcelowany na respa CT w gościa, kolejna podejrzana akcja to 3 minuta 53 sekunda w której to nie widząc jeszcze przeciwnika już zaczyna do niego strzelać podczas obrony gracza rozbrajającego pake, ostatnia akcja to minuta 14 demka w którym to ja wychodzę za smoke na tetris a kolega jest we mnie od razu wcelowany, gdzie tak naprawdę nie miał prawa ani mnie słyszeć ani widzieć. Mowa tu o rundzie 11 i akcji na rampie. Tyle ode mnie :)

9U61ktU.png

Napisano

brak_ub.png

Demo: [Klik]

1:36 - Wychylił sprawdzająco czy dalej enemy jest na pałacach, po czym schował się spowrotem, po czym oddał strzał w głowę b-
2:26-2:30 - Bardzo szybki strzał po wychyleniu z wyskoku na gościa z CT, kolejna akcja Każdy "normalny" gracz będzie strzelał szybciej pestki i zawsze po wejściu celownika na ciało, wydaję mi się, że to triggerbot b+
6:09 - znów ta sama sytuacja, strzelasz tylko wtedy, gdy celownik wejdzie Ci na model, tylko jedna pomyłka obok modelu była, że obok modelu. W tej sytuacji powineneś walić z fullauto, bądź pestować szybciej b+
10:39 - Nie było słychać przeciwnika, a wcelowałeś się tam gdy zauważyłeś jego model przez sciane i wychyliłeś w model b+
14:45 - Chciałeś zostać na pozycji, ale widziałeś jak TT wychyla i uciekłeś b+
16:55 - Wychyliłeś na rampe nikogo nie widziałeś, ale to, że jesteś łasy na kille Tobą tak pokierowała, żeby go zdobyć b+
19:09 - Model b+
20:27 - Olanie pleców i sprawdzenie ich akurat jak ktoś był na blisko b+/-
21:19 - Reakcja prównując do 21:27 to lepiej niż pro playerzy b+

Werdykt: Odpalony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie