Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor PRO
Napisano (edytowane)

Nick: Shabaddy
Doświadczenie (w byciu adminem): Przez cały ten czas (mojej gry w 1.6) przewalał się ogrom, na prawdę ogrom serwerów lepszych bądź gorszych, na których albo byłem adminem, albo "pracowałem" za adminów i nagrywałem dema. Doświadczenie jest, jakąś tam wiedzę posiadam - choć na pierwszy rzut oka może się wydawać, że taki random najprostszy ze mnie (hehe).
Znajomość AMXX (W skali 1-10): Jeśli skala znajomości AMXX jest taka jak wszędzie to mocne 8/10
Staż w CS-sie: Grubo ponad 10 lat
Steam (link do profilu na https://steamid.uk/): https://steamcommunity.com/id/shabaddy/
Dlaczego Ty: Ponieważ pomimo małego stażu, potrafiłem przekonać do siebie zdecydowaną większość serwera tym samym forum (jeśli moje rozumowanie jest błędne wytknijcie mi to, zapisze sobie), jestem dość spokojną i opanowaną osobą, żeby mnie wyprowadzić z równowagi potrzeba dołożyć największych starań przy tym jestem sprawiedliwy i obiektywnie podchodzę do każdej sprawy zgłoszonej przez graczy (chyba można tak napisać, nie jestem polonistą).
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W zależności od tego jak mam zaplanowany dzień tak poświęcam czas na grę, z reguły od 2 do 6 godzin dziennie, choć życie piszę najróżniejsze scenariusze i zdarza mi się "przynerdzić".
Kontakt: Steam i forum. Numer telefonu na PW ??
Link do GameTracker'ahttps://www.gametracker.com/player/Shabaddy/54.38.63.53:27015/
Dofinansowanie serwera 11,07zł sms [tak/nie]: Jasne, że tak. Jeśli DD2 ma się przez to rozwinąć to nawet pięć takich dofinansowań w miesiącu dam.

- Wchodzenie raz dziennie na forum
- Minimum 16 lat
- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich 
- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym
- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze 
- Minimum 50h przegrane na serwerze √/-
- Obowiązkowo aktywne konto steam 
- Posiadanie mikrofonu
- Dofinansowanie jest konieczne. Jeżeli nie masz zamiaru płacić za admina, to nie pisz podania.

Edytowane przez Shabaddy
Napisano

Na TAK

+ Doswiadczenie 

+ Staz

+ Steam

+ Skladka 
+ Robi dobre wrazenie na serwerze :D

Chodz sie sprawdzic !

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

Napisano

Jestem jak najbardziej na TAK :D 

+ Składka

+ Steam

+ Jest bardzo komunikatywny, pomocny i przyjazny

+ Doświadczenie

+ AMXX

+/- Godzinki na serwerze ;p  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie