Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: xNieznany

Imię: Kamil

Coś o sobie: Cześć jestem Kamil, jestem z Katowic interesuje się grami komputerowymi oraz autami.
W cs'a zaczołem grać 3 lata temu, jak wszedłem w cs'a 1 raz odrazu zafascynowałem się modem JB.
Jestem spokojną osobą oraz dobrze dogaduję sie z innymi osobami, ćwiczę boks oraz lubię grać w piłkę nożną :).

Doświadczenie: Na serwerach JB adminem jeszcze niestety nie byłem bo nigdy nie miałem tyle czasu na grę żeby starać się
o admina więc sie o niego nie starałem, lecz mam dużo czasu spędzonego na serwerach JB.(teraz już mam dosyć czasu).

Dlaczego Ty chcesz zostać adminem:?  Chcę zostać adminem ponieważ gdy wchodzę na serwer i nie ma akurat żadnego
strażnika/admina a widzę dzieci w ct bez mutacji które najczęściej drzą się do mikrofonu freekilują
(robią patole na serwerze) co zniechęca innych graczy do grania na tym serwerze, A ja chciałbym wspomóc adminów/strażników 
by takich akcji było jak najmniej a najlepiej wcale. Zawszę jak widzę sytuacje typu fk
muszę chodzić po forum, i innych komunikatorach by pisać do adminów, a niekiedy jest tak że nikogo nie umiem znaleźć 
i wtedy nie mogę sobie pograć na serwerze.

Link do GT:https://www.gametracker.com/player/xNieznany/51.83.215.2:27015/  

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze tygodniowo?: W tygodniu jestem w stanie poświęcić z 2/3 godzinki dziennie,
 w weekendy niekiedy niestety mnie nie ma ale zazwyczaj jestem i siedzę całymi dniami na csi'e,
 gdy nie ma mnie na serwerze to i tak napewno jestem na steamie i wystarczy napisać :)

Znajomość regulaminu [0/10]: 7/10 czytałem 3 razy ale wiadomo że wszystkiego odrazu nie zapamiętam ;)

Znajomość moda JailBreak [0/10]: 8/10

Składka (TAK/NIE):Tak

Znajomość AMXX [0/10]: 6/10

Steam ID? : STEAM_1:0:1527520226

Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198891189557/

Edytowane teraz przez xNaYebanY

tło.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie