Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: @ bl4nt
Imię: Bartek
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Gdy zaczęły się lekcje zdalne to na komputerze jestem aktywny od rana, więc myślę że spokojnie 8 godzin.
Czy pracowałeś już na takiej posadzie?: Na innych sieciach tak oraz tutaj na sieci -> KLIKNIJ
Opisz siebie: Młody aktywny chłopak. Bardzo lubię grać w gry, dlatego piszę podanie o Games Supporta. Uwielbiam jeździć na rowerze i kiedyś robiłem po 15km na dzień.
Dlaczego akurat Ty?: Aktualny Games Support jest słabo aktywny w dziale, dlatego chcę mu pomóc.
Kontakt: Steam/Ts/Forum

Napisano

A czemu by nie :)

Jesteś aktywny na forum, miałeś już taką posadę no i masz sporo wolnego czasu z tego co piszesz. Zdziwił mnie Twój wiek podany w powyższym podaniu, gdyż z samej rozmowy z Tobą mogłabym wywnioskować ze masz więcej. Jesteś dojrzały jak na swój wiek. 

Powodzenia 

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

Napisano

Jestem na tak chociaż obrażasz trochę tym mówiąc że jestem mało aktywny, ponieważ jestem jednak trochę starsza osobą od ciebie która już pracuje i nie siedzi całymi dniami przy komputerze bo zwyczajnie nie mam czasu. Za chęci i doświadczenie jestem na tak 

reskiz.png.43d8a0326b8afc7c2ec82789c73473aa.png.cacde80a679cf847443ddf1324c95189.png

Potrzebujesz pomocy? Chętnie pomogę jeśli będę w stanie. Wejdź na mój profil TUTAJ i wyślij wiadomość.

Napisano

Jestem za daniem szansy. 

Dział stoi, jak każdy widzi. 

Po rozmowie na chatboxie widać, żeś ogarnięty. 

Przede wszystkim jesteś aktywny.

Myślę, że można dać szansę.

• Legenda Sieci
Napisano

Również jestem na tak, za okresem próbnym

+ często Cie widzę na forum

+ wydajesz się być dość ogarniętą osobą jak na swój wiek

+ przyda się ktoś jeszcze do rozruchu działów gier

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

• VIP
Napisano

Na Tak

-wiek ale widzę na czatboxie i dojrzały jesteś wiec nawet można dać na plusik

+doświadczenie

+dojrzałość

ezgif.com-gif-maker.gif.291671d5126ca1bfe85c34d48f334459.gif.8e394336f62a59e2d894d618e1f97ad5.gif

• Zasłużony
Napisano

Również jestem za okresem próbnym.

+ Aktywność na forum jest

+ Ogarnięty jak na swój wiek

+ Doświadczenie jakieś ma

+ Chęci ma

Powodzenia! :D

16548.jpg

Gość ferstel
Napisano

Masz TAK na okres próbny:

+ Aktywność
+ Chęć pracy
+ Starasz się

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie