Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl


Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX


Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC


Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Poradnik Kulinarny 

Składniki: 

  • Kiełbasy (Na Grilla)
  • Olej
  • Ziemniaki 
  • Koperek (Jeżeli ktoś lubi)
  • Cebula

Sposób przygotowania:

  1. Na patelnię wlej olej, i czekaj aż się on rozgrzeje.
  2. Gdy olej nam się rozgrzał wrzucamy pokrojoną cebulę na patelnie. 
  3. Pokrój kiełbasę na plastry nie za duże nie za cienkie. A następnie wrzuć kiełbasę na patelnie do cebuli. 
  4. Oskub ziemniaki a następnie wlej do garnka wodę i wsyp szczyptę soli. A gdy już to zrobiliśmy włóż do garnka ziemniaki.
  5. Gdy Kiełbasa będzie miała ładny ciemny kolor skończ smażenie. A, gdy nasze ziemniaki się ugotują odcedź je i posyp je koperkiem. 
  6. Smacznego! 
Edytowane przez Bociorek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie