Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Zablokowane #732 Pytanie na dziś

Gość Mrs.Fuksiara

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mrs.Fuksiara
Napisano

pytanienadzis2.png
Jeśli otrzymałbyś wystarczającą ilość pieniędzy, aby nigdy więcej nie trzeba było pracować, co byś robił? Jak byś wykorzystywał czas?

Napisano

Spełniałbym marzenia ;)

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

z22191072O.jpg.f41129e9800cced0dd00366d84d54a36.jpg

:witaj2:Jeśli pomogłem lub podoba Ci się coś mojego autorstwa zostaw  :0wink:+++ :0wink: Nic nie kosztuje a motywuje :hura:

• Sponsor
Napisano

Odizolował się od ludzi raz a dobrze. 

• Kuleczka
Napisano

Ja natomiast zinwestowałbym na swój pokój, zrobienie Pianek czerwono czarne, kupiłbym nowe krzesło, oraz biurko Gamingowe z LED. Wszystko co typowy gracz potrzebuję :D

• Legenda Sieci
Napisano

Pomnażałbym swój majątek i częstował innych nim :D 

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

• Zasłużony
Napisano

Tylko bym rzucił pracę.  Przy dwójce dzieci raczej nie ma mowy o szaleństwach.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie