Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Zablokowane Podanko Psonakh

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imię: Damian

Nick na serwerze: PsonaKh

Znajomość AMXX [1-10]: 7

Steam z grą CS 1.6: NS, ale niedługo kupuje steama. (NAPRAWDE)

Kontakt: TS3, GG, SKYPE

Coś o sobie: Gram na tym serwie dd2*1 od dawna, jestem już 2 na rank na 11200 osób, i dużo godzin tam spędzam. Czesto wchodzą cziterzy, a adminów nie ma jak zwykle, są ale w miare żadko. Na serwerze spędzam ok. od 2 do 4 godzin a w weekendy to od 4 do 6. Żadko admini wchodza na specta, a ja często bym tam przebywał raczej tak ?!. Admini powinni reagowac na każde zgłoszenie na u@ ale tego nie robią. Miałem na innych serwerach admina i nie było ze mną żadnego problemu. PROSZE O DOBRE ROZPATRZENIE MOJEGO PODANIA ''DZIEKUJE''.

Reklamy: Robie reklamy na innych serwerach z rana typu bind ''przycisk'' '' iq + tekst '', i to działa :) bo jak rano gram i nikogo niema to z 4,5 osób wchodzi, a potem widze ich na serwie. I grają :)

Wiek +16 -- Mam 16 lat :)

-Znajomość Regulaminu -- Oczywiście

-Uzyskanie pozytywnych opinii od graczy oraz adminów serwera -- od adminów możę nie bo mówia że czesto pisze na u@, a oni nie reaguja to pisze cały czas!, a od graczy to może tak bo dużo ich znam i sami mnie namawiali abym napisał podanie.

-Przegrane 10h na serwerze -- Jasne.

-Składka ( 11.07zł sms | 7zł przelew ) -- No niewiem ponieważ mam lekkie problemy rodzinne mieszkam sam z tatą on jeszcze zarabia 1,500 zł na ręke i teraz świeta się zbliżaja. A kase czeba zbierac. :.(

-Kultura/Słownictwo + -- Czasami można przeklnąc ale to przeklinam przez micro, żadko ale zdaża sie tak?! Ale nie przeklinam gdy piszę.

Pomogłem ? Spodobał Ci się mój post/temat ? Zostaw po sobie ślad klikając  rep_up.png

zp571_boxuvn.gif

b_350_20_191919_191919_BCBCBC_191919.png

GG: 52114326 

Napisano

Ja jestem na nie.
+ aktywność na forum
+ wiek (niech Ci będzie, że to jest pozytywne)

- ortografia

- źle się czyta to podanie, mimo, że troszeczkę się rozpisałeś

- steam

- reklamy ( reklamowanie na innych serwerach jest troszkę "żałosne" i źle świadczy o danym serwerze)
- składka ( da się nadrobić właśnie reklamami)

@EDIT

Panie na dole, nie widzę pozytywów bo być może ich nie ma. To tylko moje zdanie i powinieneś przyjąć je na klatę. A zobacz na mojego "Game Trackera" - gram pod nickiem Dzielny Tabaluga.

Po prostu przyjmij to na klatę i uszanuj moje zdanie, bo zanim je oskalpujesz, to pamiętaj, że mam do niego takie samo prawo jak Ty.

lyPNLBi.png

Vwl36ZZ.gif Piszę poprawnie po polsku, a wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Jeżeli spodobał Ci się mój temat/post lub po prostu Ci pomogłem, możesz się odwdzięczyć, klikając "Lubię To".

Napisano

Ja jestem na nie.

+ aktywność na forum

- ortografia

- źle się czyta to podanie, mimo, że troszeczkę się rozpisałeś

- steam

- reklamy ( reklamowanie na innych serwerach jest troszkę "żałosne" i źle świadczy o danym serwerze)

- składka ( da się nadrobić właśnie reklamami)

Mhm, raczej cie nie widziałem na tym serwerze i tylko potrafisz zobaczyc te złe ( - ) , a tych dobrych ( + ) wielce nikt nie widzi.

edytowane - No przyjełem ,jak ty to napisałeś na ''klate'', znam ten nick z gry, a po trzecie co mam podanie ci napisac na kolorowo i rużowo?. np. zobacz ile czasu spędzam na serwie. I może ty napisz podanie co? .

No tak możesz pisac co chcesz tak? ale ja sie z tymi ( - ) poprostu nie zgadzam. -..-

Pomogłem ? Spodobał Ci się mój post/temat ? Zostaw po sobie ślad klikając  rep_up.png

zp571_boxuvn.gif

b_350_20_191919_191919_BCBCBC_191919.png

GG: 52114326 

• 1 miesiąc później...
Napisano

Wiadomość automatyczna

Temat został przeniesiony z

"Serwery Counter Strike 1.6Only De_Dust2 - 80.72.37.12:27021Podania na admina on.png"

do

"ŚmietnikKosz".

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie