Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Nazwa propozycji :Zwiększenie czasu map oraz zmniejszenie czasu rund.

2. Opis Propozycji :Zwiększenie czasu map do 30 minut oraz zmniejszenie czasu rund do 7:00 ponieważ czasami mapa na JB potrafi trwać dobre 2-3 rundy max.

3. Co według Ciebie Wniesie Ten Plugin? :Wniesie na pewno więcej rund na serwerze.

4. Link do Mapy/Pluginu/Zabawy/Piosenki:-----

Napisano

Jestem za zmniejszeniem czasu rundy, runda trwająca 9 minut to chyba trochę za dużo. Traci na tym przede wszystkim TT, które w takiej sytuacji czasami nawet nie dostanie zabawy w trakcie danej mapy. Proponowałbym 7:30, aby mieć te 30 sekund na wydanie początkowych poleceń. Co do czasu trwania mapy, to dużo będzie zależeć od prowadzących w CT i tego czy będą dawać zabawy w trakcie trwania tygodnia. Zostawiłbym te 25 minut i zobaczył jak będzie to wyglądać z rundami trwającymi 7 lub 7:30 minut.

• VIP
Napisano

Pomysł jak najbardziej na plus, tylko martwi mnie fakt, że czasami jest pełny serwer i ciężko będzie zmieścić się w 7 minutach (przynajmniej w moim przypadku). Według mnie lepiej zwiększyć czas mapy, lub na początku mapy podczas FD zrobić głosowanie ile czasu ma trwać mapka i do wyboru byłyby 3 opcje 1. 25 minut 2. 30 minut 3. 35 minut. 

Napisano
W dniu 7.12.2020 o 15:45, snuff napisał:

Pomysł jak najbardziej na plus, tylko martwi mnie fakt, że czasami jest pełny serwer i ciężko będzie zmieścić się w 7 minutach (przynajmniej w moim przypadku). Według mnie lepiej zwiększyć czas mapy, lub na początku mapy podczas FD zrobić głosowanie ile czasu ma trwać mapka i do wyboru byłyby 3 opcje 1. 25 minut 2. 30 minut 3. 35 minut. 

Ta propozycja jest bardzo ciekawa. Prosze o wypowiedzenie się co o niej sądzicie. 

Jesli jestes na tak wybierz opcję czasowe:

1. 20 min , 25 min , 30 min 

2. 20 min , 30 min , 40 min 

3. 20 min , 30 min , 35 min

4. 15 min , 25 min , 35 min 

Oddaj głosik na serwerek JB TUTAJ +

spacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie