Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

• Wilczy bilet
Napisano

Heeejkaa no cóż.. prawie po 6 latach żegnam sie tuuuu XDDDDDDDD Zapamiętajcie parę rzeczy tutaj jak sie ma hajs jest sie kimś REMEMBER za hajs wszystko zrobisz po drugie są tu sprzedajne kurwy XDDD Po 3 Jak twierdzą że na tym forum nie ma faworki to was w ciula robią bo jest XDD Administracja zawsze wyżej mordeczko REMEMBER! I jeszcze jedno szybko czytajcie zanim usuną xDDD <3 https://prnt.sc/w6hm32 https://prnt.sc/w6hm32  a i tak będą pierdolić ze pomaga essa warairy jak coś pw na steam to zgłebie więcej tematu o csowicze :D

Napisano

Mówisz o sprzedawaniu a sam każdego podpierdzielasz, mówisz o hajsie i bycie kims a jednak hajs masz a kim jesteś? Sam sobie odpowiedź. 

Szerokiej drogi misiu ? 

Miło było Cię poznać, jesteś spoko osoba itp itd ale niestety nie wszędzie atencje znajdziesz :* buziaki 

POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO!

:!!: Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów :!!:

• Wilczy bilet
Napisano
2 minuty temu, RumcajsJumper napisał:

Mówisz o sprzedawaniu a sam każdego podpierdzielasz, mówisz o hajsie i bycie kims a jednak hajs masz a kim jesteś? Sam sobie odpowiedź. 

Szerokiej drogi misiu ? 

Miło było Cię poznać, jesteś spoko osoba itp itd ale niestety nie wszędzie atencje znajdziesz :* buziaki 

Jeżeli jest prawda i mam dowody to czemu takiego peta nie zglosic xDDDDDDDDDDDDD  Nie mówie ze mam hajs ty mnie w takie słowa ubrałeś :* A jestem kim jestem :D Różnimy sie tym że ja chociaz jestem prawdziwy i nie stoje po stronie lepszej dla siebie i forum :D  taaak ja atencjusz Misiaki :D Ktoś chce IG?

• Legenda Sieci
Napisano

Po pierwsze mordeczko to nigdy nie pakuj całości do jednego worka :D 

A po drugie zawiodłem się trochę na Tobie.. podszedłeś do sprawy nieprofesjonalnie i niedojrzale, ale i tak mimo wszystko wszystkiego dobrego! 

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

• Zasłużony
Napisano

Trochę niedojrzałe zachowanie z twojej strony no ale cóż mogę powiedzieć z kim przystajesz takim się stajesz :) Terrorist dobrze mówi nie pakuj ludzi do jednego worka ;) Z fartem :kappa:

AppropriateGregariousIndianringneckparak FocusedGrandioseDaddylonglegs-size_restr

028d3837c9bcd49dfb89d04bec291f06.gif

• VIP
Napisano

elo idz nikt cie tu nie potrzebuje pa

a tak na powaznie, wyzywales mnie od dzieciaków itp, a teraz zachowujesz sie dokladnie tak samo, no cóż miło było poznać i tyle

ezgif.com-gif-maker.gif.291671d5126ca1bfe85c34d48f334459.gif.8e394336f62a59e2d894d618e1f97ad5.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie