Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
Regulamin

Zasady i wytyczne obowiązujące wszystkich użytkowników

Administracja

Poznaj zespół moderatorów i administratorów dbających o społeczność

Ranking Użytkowników

Zestawienie najbardziej aktywnych członków naszej społeczności

Serwery
Bany CS2

System banów na serwerach Counter-Strike 2

Bany CS 1.6

System banów na serwerach Counter-Strike 1.6

Sklep CS2

Dostęp do usług premium i przywilejów na serwerach CS2

Sklep CS 1.6

Oferta usług VIP/SVIP dla graczy Counter-Strike 1.6

Odwołaj się od bana

Oficjalna procedura odwoławcza dla zablokowanych graczy

Społeczność
Wydarzenia

Kalendarz turniejów, konkursów i integracyjnych spotkań graczy

Discord

Dołącz do naszej społeczności na discordzie

Aktualności

Bieżące informacje dotyczące serwerów i środowiska CS

Pomoc

Przewodniki, poradniki i wsparcie dla wszystkich użytkowników

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, mam małą propozycje odnośnie wchodzenia na czyiś profil, otóż gdy wchodzimy na profil od razu z buta włącza się muzyka moim zdaniem powinno być to tak że kto chce to sobie to odpali.

Myślę że nie jednego z was to wkurza , więc może to  Administracja zmieni  :) 

Edytowane przez CwaniaK #

comment_fzF25nzjmbYJWkXsyrX2gf6x1NkQLGRY.gif

Napisano
Teraz, misiek223 napisał:

Mi np się nie odpala, sam muszę włączyć o.O

Hmmm to ciekawe, ja natomiast mam tak że nie ważne na jaki profil zajrzę to zawsze z buta mi się odpala, wiec może jest jakaś opcja wyłączenia tego bądź mam coś zbugowane nie wiem może chłopaki z administracji mi to wytłumaczą ;)

• Zasłużony
Napisano

Wystarczy wyciszyć u siebie na profilu jest tam taki głośniczek gdzie możesz pogłośnić/ściszyć muzykę  wycisz go u siebie wbij na jakiś profil  i sprawdź czy działa

AppropriateGregariousIndianringneckparak FocusedGrandioseDaddylonglegs-size_restr

028d3837c9bcd49dfb89d04bec291f06.gif

Napisano
25 minut temu, LewyBrzeG napisał:

Wystarczy wyciszyć u siebie na profilu jest tam taki głośniczek gdzie możesz pogłośnić/ściszyć muzykę  wycisz go u siebie wbij na jakiś profil  i sprawdź czy działa

Słuchaj aż tak głupi nie jestem mi chodzi o to żeby się to w ogóle nie odpalało, dodam jeszcze że na innych forach sprawdzałem i tam się nie odpalało, wiec myślę że jest coś na rzeczy albo ja tu mam cos zbugowanego ;) 

Gość Mrs.Fuksiara
Napisano

Nie tylko ty. Ja również mam tak samo :) myślę, że przydatna popozycja. 

• Legenda Sieci
Napisano

Mi osobiście się podoba, że jest tam autoplay :D no ale to tylko moja opinia, poczekamy na opinię innych :) 

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

• Zasłużony
Napisano

Po to jest autoplay, aby użytkownik mógł sobie puścić swoją muzykę dla gościa. To jak samochód,  słuchasz tego, czego słucha właściciel i nie masz nic do gadania.

Jeśli się nie podoba, to można po prostu wcisnąć stop lub  wyciszyć i po problemie.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków
Napisano

Już Wam powiem jak to działa bo sam ten kod wprowadzałem dla Wielu Sieci Serwerów.

Autoplay nie działa dokładniej jak na platformie Youtube, tylko zrobiłem tzw: Autodekompilację coś ala widget wtyczki z przeglądarek.

Każda przeglądarka "gra inaczej" wiele osób boryka się z tą sprawą.

Nie jest to wielka tajemnica kodu:

1&rel=0

Element kodu+ sekwencja przedrostka multiplay ala youtube

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/id filmu" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope>

ten skrót jaki umieściłem to skrót od frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; tylko z mniejszym pobraniem RAMu.

Bardzo łatwo jest tą pętlę zamknąć.

Jeśli chcecie z miłą chęcią Wam to usunę i będzie wedle waszego uznania, że sami odpalicie muzykę jeśli chcecie.

Napisano
W dniu 1.01.2021 o 15:04, P00F napisał:

Już Wam powiem jak to działa bo sam ten kod wprowadzałem dla Wielu Sieci Serwerów.

Autoplay nie działa dokładniej jak na platformie Youtube, tylko zrobiłem tzw: Autodekompilację coś ala widget wtyczki z przeglądarek.

Każda przeglądarka "gra inaczej" wiele osób boryka się z tą sprawą.

Nie jest to wielka tajemnica kodu:

1&rel=0

Element kodu+ sekwencja przedrostka multiplay ala youtube

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/id filmu" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope>

ten skrót jaki umieściłem to skrót od frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; tylko z mniejszym pobraniem RAMu.

Bardzo łatwo jest tą pętlę zamknąć.

Jeśli chcecie z miłą chęcią Wam to usunę i będzie wedle waszego uznania, że sami odpalicie muzykę jeśli chcecie.

XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie