Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Imię: Kacper
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Aktualnie na forum wchodzę dziennie parę razy, ale po to by być na bieżąco.

Poświęcić jestem w stanie myślę od 2 do 3h dziennie jeżeli zaszłaby taka potrzeba.
Czy pracowałeś już na takiej posadzie?: Jeszcze nie zdarzyło mi się mimo tylu serwerowni, na których grałem. Po prostu nie spotkałem się chyba z taką posadą.
Jaką kategorią chciałbyś się zajmować?: Counter-Strike 1.6 (z tego powodu, że aktualnie gram przeważnie cs CS'a 1.6)
Dlaczego akurat Ty?: Jestem aktywny, mam doświadczenie z innych rang jeżeli chodzi o prace na forum. Wydaję mi się, że jestem sumienny i pracowity.

Poza tym lubię spędzać czas na forum, wiadomo, że jako zwykły ,,użytkownik,, nie mam zbyt wiele do zrobienia na forum, dlatego też chciałbym wejść jeszcze bardziej

w ,,życie forum,, oraz rozkręcić je jeszcze bardziej :D. Jestem w 4kl technikum informatycznego, więc myślę, że praca na tym stanowisku nie sprawi mi wielu problemów jeżeli chodzi o umiejętność uploadowania.
Kontakt:Forum/Steam/Facbook (jeśli będzie trzeba).

Liczbę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Pozdrawiam!

Edytowane przez kapsik

kapsik.png.0385a8a9547cd5bcc40c44c94ab2fa29.png

Gość Mrs.Fuksiara
Napisano

Jestem na tak. 
- Jesteś nowy i nikt Cię nie znam, ale na tym stanowisku to się zbytnio nie liczy ;x 
+/- Aktywność
+ Chęć niesienia pomocy. 
+/- Doświadczenie
+ Informatyk, więc faktycznie możesz coś zdziałać. 

Mam nadzieję, że jak Cię przyjmą, to ożywisz ten dział!

Napisano

Wszyscy skupiają się aktualnie na podaniach na Moderatora a tutaj podanie leży bez komentarza przez jakiś czas. Osobiście chciałbym zobaczyć twoją pracowitość o której piszesz w podaniu. Nie mamy nikogo na tej posadzie więc chętnie chciałbym Cię na niej zobaczyć przez okres próbny. Masz moje TAK. 

Powodzenia!

reskiz.png.43d8a0326b8afc7c2ec82789c73473aa.png.cacde80a679cf847443ddf1324c95189.png

Potrzebujesz pomocy? Chętnie pomogę jeśli będę w stanie. Wejdź na mój profil TUTAJ i wyślij wiadomość.

Napisano

podanie_przyjete.png

Podanie przyjęte na okres 30 dni.  Zgłoś się do @ RumcajsJumperw celu 

ustalenia twoich zadań i instrukcji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie