Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick*: 777
IP / Steam ID*: STEAM_0:0:551354821
Admin banujący: arionex
Data i godzina otrzymania bana*: 22 sty 2021 - 21:45:26
Runda: no jedna z ostatnich na mapie.
Serwer*: go mod
Powód: cheatowanie
Link do demka*:  http://ehltv.hltv.org.pl/srv56832/HLTV-2101222133-css_aztec.dem.zip
Wycinek z konsoli*:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.CSowicze.pl
[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:551354821'
[AMXBans] Twoje IP: '*'
[AMXBans] ===============================================
Krótki opis sytuacji*: no wchodze na forum patrze ub mam ide gram sobie pół mapki i znów ban :(.

*pola zaznaczone gwiazdką, są to pola obowiązkowe do wypełnienia

Napisano

@ arione 24h na rozpisanie dema.Minimum 3 podejrzane akcje. 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Gość adasxd12
Napisano

A więc tak

3:35 - Głowa którą ledwo co widać rozumiem może za pierwszym razem ci się udało i miałeś tego farta i trafiłeś, wszystko ok naglę się cofasz bo musisz coś załatwić(?).

7:15 - Akcja jak z piekła rodem. Wychodzisz widzisz 1 ct  zabijasz go pestką w głowe okej po czym stoisz i wpatrujesz się na skrzynie i latasz celownikiem lewo prawo. Oglądając dalej widać, że wiesz gdzie jest enemy i idealnie zaczynasz celować w to miejsce. (Nie wspominając, że byłeś na fleshu)

12:00 - Rozumiem skanowanie ale żeby celować idelanie w głowe ciągle w tym samym miejscu

10:30 - Tutaj krótko wychodzisz po 20s przerwie i znów akcje z piekła rodem 5killi - 5headow oczywiście pozycje są ci znane.

Napisano (edytowane)
13 godzin temu, arione napisał:

A więc tak

3:35 - Głowa którą ledwo co widać rozumiem może za pierwszym razem ci się udało i miałeś tego farta i trafiłeś, wszystko ok naglę się cofasz bo musisz coś załatwić(?).

7:15 - Akcja jak z piekła rodem. Wychodzisz widzisz 1 ct  zabijasz go pestką w głowe okej po czym stoisz i wpatrujesz się na skrzynie i latasz celownikiem lewo prawo. Oglądając dalej widać, że wiesz gdzie jest enemy i idealnie zaczynasz celować w to miejsce. (Nie wspominając, że byłeś na fleshu)

12:00 - Rozumiem skanowanie ale żeby celować idelanie w głowe ciągle w tym samym miejscu

10:30 - Tutaj krótko wychodzisz po 20s przerwie i znów akcje z piekła rodem 5killi - 5headow oczywiście pozycje są ci znane.

3:35 głowa jak głowa ale dostałem nejda za 75 bo keva nie miałem więc cofnąłem na respa żeby nie zginąć od razu.

7:15 nie wiem czy dostrzegłeś ale przebiegało tam 2 ct 1 zabiłem a drugi no musiał być za skrzynką skoro tam pobiegł nie i nie miałem flesha.

12:00 w 1 miejsce a to ciekawe bo strzelałem w całą ścianę boczną nie w 1 miejsce i raczej nie w głowę bo skany były za 12.

10:30 jaka przerwa 20s jak ja 4 sekundy stałem bo odpisywałem na say_team jak masz admina i siedzisz na speccie to takie rzeczy też widzisz nie.

I nie 5 kili 5 hedów tylko 5 kili 3 hedy oczywiście kile normalne .

Edytowane przez PeepoGlad
  • Sponsor
Napisano

gracz_odbanowany.png

Moja rozpiska.

03:35 - Zwykły fart. Strzelił i zabił - w sumie to że potem wycofał nie jest niczym specjalnym -b
07:15 - Było widać dwóch. Zresztą flesz poszedł od kogoś z teamu. -b
10:30 - Zwykłe fragi. Nic specjalnego -b
12:00 - Widzi typa. Skanować zaczął by każdy normalny gracz. -b

Rozpiska @ .:TR@kToR:.:

3:35 Było widać ramie, więc było tylko wymierzyć obok.(a on poszedł ziemniaki obierać) -b
7:15 Było widać dwóch, jeden pestka drógi za skrzynią siedział, wychylił zginął, lekko wychylił jeszcze trzeci flesha miał od swojego nie miał biało. -b
10:30 Nic nadzwyczajnego, strzelają i są na pozycjach gdzie terro wychyla. -b
12:00 Widział go wie gdzie jest przeciwnik, nie strzela w jedno miejsce skanuje wszystko. -b

AbQQ3Yi.gif?noredirect

rakudai.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie