Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

CCCCCCCCCCCCCCC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, Plejsu napisał:

Wypracowałem sobie w życiu ogromny dystans zarówno do siebie, jak i innych ludzi.
Ponadto mam
stalowe nerwy i potrafię zachować zimną krew, ciężko wybić mnie z równowagi.

challange akcept :kappa:

zarcik ;D

Siema :witaj:

image.png

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

spacer.png

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania.

• Legenda Sieci
Napisano

Cześć byniu :pepehej:

sygnatura.gif.f6fcbaf6018c083a7bac8bcf6bfb196f.gif

WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <--

• Sponsor
Napisano

@ takko Na pewno sprawdzę wszystkie serwery, także zobaczymy się i coś postrzelamy :D 
@ Mechu Tutaj też wstawię tę fotkę, tak jak napisałem mam dystans do siebie. Poza tym mam zamiar pokazać tutaj siebie autentycznie, bez kreowania się na kogoś kim nie jestem, więc możliwe, że będzie więcej takich śmieszków z mojej strony :P 
@ misiek223 CS:GO Możesz próbować mnie poderwać i wyprowadzić z równowagi, ale uprzedzam, że zarówno w jednym, jak i drugim przypadku- ja nie z tych łatwych :beka:
A co do alkoholu... @ Malolat 2 razy nie musisz wołać :beka::beka::beka: Ja to alkon jakich mało, a moje motto to:  "Lepiej być znanym pijakiem, niż anonimowym alkoholikiem"
Możesz też zapamiętać, że mam dwa ulubione piwa: darmowe i następne xD

1STER.png.775143bdd281a343cf12295b4325328d.png

Napisano

uzytkownik_przywitany.png

reskiz.png.43d8a0326b8afc7c2ec82789c73473aa.png.cacde80a679cf847443ddf1324c95189.png

Potrzebujesz pomocy? Chętnie pomogę jeśli będę w stanie. Wejdź na mój profil TUTAJ i wyślij wiadomość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie