Skocz do zawartości
Wiosna w obiektywie! Konkurs fotograficzny - Weź udział! ×
Forum
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Forum

Forum

Forum

Nowy szablon forum
csowicze.pl

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej1

XXXXXXXXXXXXXXX

Przygotowaliśmy dla Was nowy wygląd forum! Na pewno znajdziecie rzeczy, które można ulepszyć. Dajcie nam znać w dedykowanym wątku. Wasza opinia jest dla nas ważna!

Czytaj więcej2

CCCCCCCCCCCCCCC

Czytaj więcej3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Typ propozycji: (czego dotyczy propozycja?) Dotyczy wyłączenia dwóch skoków w usłudze SVIP. reszta powinna zostać tak jak jest tylko żeby był jeden skok tak jak reszta graczy
Opis propozycji:  Jest to CS:GO MOD więc po co dwa skoki? Rozumiem, że jest to usługa ..Super VIP.,, ale tam i tak są już wystarczające bonusy do kluczy, skrzyni, $$$ itd, więc

uważam, że na tego typu serwerach jeden skok jest jak najbardziej wskazany, choćby nawet dlatego że w cs:go możemy skoczyć tylko raz :) Bardziej realistyczne, a i zwykli gracze

bez dodatkowych usług będą mieli lżej i gra będzie bardziej przyjemna, jeśli ktoś ma skilla to myślę, że nie potrzebuje jakiś dodatkowych jumpów, czyż nie? :)
Linki/Załączniki:  Brak

Pozdrawiam!

EDIT: No właśnie @ Toksemikstrefy czy nie, ale jednak dużo to daje, ja mam KD 2.11, a miałem 2.30 bez dwóch skoków (da się) i ludzi to nie denerwuje, ale to tylko moje zdanie.

Edytowane przez kapsik

kapsik.png.0385a8a9547cd5bcc40c44c94ab2fa29.png

Napisano

Moje zdanie odnośnie tych 2 skoków jest takie, że to nic nie zmienia jeśli to usuną bo graczom to nie przeszkadza a bardziej przeszkadza im to, że gracze robia strefy i lataja na 2 skokach. Np. Na css_mirage mozna z respa tt podleciec w pare sekund na rampe na a. Więc według mnie powinni to zostawić. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie